Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy korkülönbség, ha a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség, ha a pasi 30 éves, a csaj 18?

Figyelt kérdés

2024. máj. 17. 09:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

10

Engem érdekelne a 3 bolygó probléma (3 égitest keringésének leírása) megoldása. Köszii

2024. máj. 17. 12:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok használjam ki a lehetőséget, de ne vegyem komolyan?
2024. máj. 17. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Melyik vagy te? Ha a pasi és nem akarsz családot, akkor szexkapcsolatra jó lesz egy ideig, amíg nem idegesít nagyon. Ha családot szeretnél, akkor válassz egy 25 körülit inkább, akivel egybeesnek a terveitek.
2024. máj. 17. 14:49
 14/19 A kérdező kommentje:
én vagyok a férfi, nem akarok családot.
2024. máj. 17. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá
2024. máj. 17. 15:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan nagy a korkülönbség. De biztos lesz aki annak gondolja és ítélkezik majd. Ha meg nem szeretnél családot szerintem nyugodtan menj bele és használd ki a lehetőséget. Csak kapcsolat esetén legyetek vele tisztában mind ketten hogy valószínűleg nem lesz hosszú távú. Bár vannak ritka esetek ahol úgy tűnik működik.
2024. máj. 17. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Szexre teljesen jó, én tavaly 42 évesen dugtam egy 19 évest.
2024. máj. 17. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. Senki ne akadjon ki ezen. Akkor se ha 65 éves kövér kopaszodó milliárdos lennél
2024. máj. 18. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Láttam ilyesmit pont a héten.

Van a környéken egy Don Juan egy 40x éves pali, aki mindenkit megdugott mióta elvált. És olyan szinten féltik a nőket a palik, hogy ha ő is lejön társaságba, akkor hazaküldik a nőket, vagy szorosan fogják, tiszta röhej.

Plusz a palinak van 1 kislánya.

Lemennek játszóra, ahol ott az összes környékbeli nő férfiak nélkül...

És akkor a másik oldal.

18 éves kiscsaj, de annyira nagyon szép, hogy megáll a levegő ha jön. Viszont magának való, visdzautasító természet. Pasival még nem látta senki

Neki van 1 kishúga, akivel lement a játszóra, és a pasi gyereke meg a csaj húga legjobb barinők lettek, majd pizsipartis ottalvás stb.. És igen.

A két jómadár összejött ott.

Azóta eltelt 3 év és van kisbabájuk, azóta is együtt vannak.

2024. máj. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!