Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák valaki látta már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák valaki látta már a fia péniszét ?

Figyelt kérdés
2024. máj. 17. 06:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Mikor kicsi volt. Mostmár nem és nem is szeretném. Ha véletlenül akkor kell bemennek hozzá mikor nincs rajta alsó eltakarja de nem is bámulom akkor sem.
2024. máj. 17. 07:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1-es mennyi idos? Mennyi idos kortol volt az, hogy ugy gondoltad nem illendo?
2024. máj. 17. 07:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem már pontosan. Talán 11-12 éves korától már nem. Addig is csak azért hogy nincs e fitymaszűkülete és néztem meg.
2024. máj. 17. 07:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden anya látta a fia péniszét.

A kérdés hogy a fiú hány éves koráig. A legtöbben ahogy kamaszodni kezdenek, szégyenlőssé válnak. Sok családban tabu az egymás előtti meztelenség, főleg ellenkező neműek esetén.

Van, ahol pedig természetes dolog.

Mi például naturisták vagyunk. Itthon is gyakran vagyunk meztelenül egymás előtt.

2024. máj. 17. 07:46
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg nem unod még? Hogy lehetsz ennyire beteg, hogy évek óta a családon belüli meztelenségre maszturbálsz? Mindenki tudja, hogy te vagy a családszex fétises. Te írod ki a testvéres, meg úgy a családdal kapcsolatos szexuális kérdéseidet. Nem értem, miért nem tiltják már le az IP címed, hogy esélyed se legyen többet regisztrálni.

Az biztos, ha megtudom, hogy ki vagy, a sz@rt is kiverem belőled, te elmebeteg állat.

2024. máj. 17. 08:01
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
5 amúgy jól vagy?
2024. máj. 17. 08:09
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Igen. Én egy egészséges ember vagyok.

2024. máj. 17. 08:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

5

Az oldal érdekeltségeibe tartozó figurák is betegek...

2024. máj. 17. 08:23
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
7 max idegbeteg :D
2024. máj. 17. 08:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Megértem hogy a téma felkavar de szerintem túl tolod ,minden anya látja a fia péniszét kb amíg nem kezdett el szőrösödni 12 év körül .És majdnem mindem fiú látta az anyját meztelen vagy félmeztelen .Sose váltott ki ingert a látvány .Az Anya -Fia férfi és nő egyedi kapcsolat .
2024. máj. 17. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!