Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott itt valaki rendszeresen élvezkedésből, vagy terápiás céllal pisiivással foglalkozni ?
Figyelt kérdés
máj. 17. 06:26
1/8 anonim válasza:
Rendszeresnek nem nevezném, de volt rá példa. F
2/8 anonim válasza:
Szokott de ez még mindig tabu téma sokaknál. Mindkettőben érintett vagyok, de férfiként. Nem a divat vitt ebbe az irányba. Hetero!
4/8 anonim válasza:
Terápia??? Aztán minek? Salakanyag és a szervezet számára felesleges dolgok távoznak. Nem segít semmit. 🤢🤮
5/8 anonim válasza:
ma 08:21
A salakanyag az a sz.r! Semmi köze a pisihez!
Már évszázadok óta felismerték a vizelet, szépségiparban betöltött szerepét. Több híresség, nevezetes történelmileg ismert nő is használta, a bőrének megóvása érdekében. Az egészségügyben, a laboratóriumi diagnosztika előtt, az orvosok, a vizelet megkóstolása után tudták a diabéteszt felismerni.
6/8 anonim válasza:
Szoktam játszani a pisivel élvezkedésből.
7/8 anonim válasza:
A pisi sugár a csiklóra a péniszből előjátéknak a kádban . Ilyenről már hallottam de meginni olyat még nem.
8/8 anonim válasza:
Létezik olyen terápia. A hatásossága vitatott, de 1 pohár pisitől senkinek nem lesz baja.
A vizelet gyakorlatilag a vérplazmából van. A baktériumok csak akkor szaporodnak el benne, miután kiengedted a külvilágba. Nagyon sok szerves anyagot tartalmaz a pisi amit kedvelnek a baktériumok.
A kellemetlen szagot az ammónia okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!