Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/van itt olyan, akit letiltott egy rosszlány és például felhívtátok a lányt egy bizonyos idő után egy másik számról? Ha igen, mi volt a reakciója, emlékezett a hangotokra, vagy talán sikerült eljutni újból hozzá, az új címére?
Figyelt kérdés
Engem már egy ideje letiltott egy lány, mert többet kezdtem érezni iránta, plusz gumi nélküli szexet is kértem már tőle. Illetve nem egyszer volt, hogy egy óra után még maradhattam egy fél órát vagy többet. A helyzet sajnos olyannyira elfajult, hogy a lány stricijével is össze balhéztam, amiből majdnem verekedés lett, a lány csak annyit mondott, hogy ne keressem őt többé. Eltelt azóta egy év és felszeretném újra hívni, egy másik számomról. Mit gondoltok, hagyjam inkább az egészet, vagy egy próbát megér? Illetve kíváncsi lennék a Ti sztorijaitokra is, ha van ilyen. Érdekelne.máj. 17. 04:40
1/7 anonim válasza:
Akkor kb. kizárt, hogy nem fog rád emlékezni. Ez a dolog esetleg akkor működne, ha mondjuk azért tiltott volna le, mert nem jelentél meg a megbeszélt időpontban vagy ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Azért lettél letiltva mert látni sem akar többet. Ne zaklasd. Csak ezt szeretné.
5/7 A kérdező kommentje:
#3. Túlléptem már, csak kíváncsi lettem volna, hogy megismerte volna-e a hangom, de szerintem is inkább az a helyes, ha nem keresem többé. Se 2 év, se 3 év múlva. Inkább a ti sztorijaitokra lettem volna kíváncsi, ha van ehhez hasonló.
máj. 17. 12:43
6/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. A kapuból hívtam a megbeszélt időpontban, nem vette fel többszöri próbálkozásra sem, aztán le is tiltott. Aztán hívtam egy másik számról igencsak meglepődött, hogy én vagyok az, de felengedett.
7/7 anonim válasza:
Nagyon rég mikor fedeztem fel a szexualitásomat, (~10 év kb) felhívtam egy transznőt az oldalról és olyan kellemes, az a mélyebb női hangja volt.. ilyen 2 nem közötti, és azt akartam tőle kérdezni hogy aktív szerepet vállal? Aztán egy pillanatra hirtelen nem tudtam mit akarok majd elkaptak az érzelmek telefonba, kérdeztem hogy mik a lehetőségek.. válaszolt és semmit nem tudtam kinyögni és elköszöntem.. még aznap később megpróbáltam elérni de letiltotta a számom 😅 Meg is értem, fura 1-2 percet okozhattam neki, és nem akarta szerintem kezdőkkel húzni az idejét és belevinni bármiféle nyálas érzelmi dolgot a "munkájába"..
Életem legbalf@szabb telefonálása volt.. ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!