Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én kérek túl sokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kérek túl sokat?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok, és van egy 1 éves kapcsolatom. Ő is velem egy idős. Ez az első párkapcsolatom, és neki is én vagyok az első mindenbe. Minden jó a kapcsolatunkba. Kivéve a szex. Mert neki annyit jelent a szex. Hogy én szétteszem a lábaimat. Ő meg durr ,aztán addig még el nem élvez. Semmi más pózba nincs benne. Én szeretnék nagyon sok mindent kipróbálni. Ezt el is mondtam neki nagyon sokszor. Még veszekedtem is vele. De semmi. Pl, én amit nagyon szeretnék kipróbálni az az előjáték. Hogy én is csinálnám neki és ő is nekem. De még ebbe sincs benne. Például erre azt válaszolta. Hogy undorító, mert ott pisilünk stb. Még csak hozzá se akar érni a vaginámhoz . Mert szerinte undorító. Már eskü azon gondolkodok hogy elhagyom. Ti nektek mi a véleményeteket erről?
2024. máj. 17. 00:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És egy ilyen faszinak van nője....Dobd ki a pics.ba...
2024. máj. 17. 06:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
1 percig nem maradtam volna vele ezek után.
2024. máj. 17. 06:57
 13/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%

Akármennyire is nehéz ennyi idősen ilyen téma, ülj le vele, és beszéljetek! Mondd el neki, hogy neked szükséged van változásra, mert neked ez így nem kielégítő. Szeretnél pózokat, és előjátékot kipróbálni. Gondolkozzon el, és ha nem változtat, akármennyire is szereted és amúgy minden más jó vele, szakítani fogsz, mert ezen a téren te nem vagy boldog. Egy párkapcsolat pedig arról, hogy mindkét fél boldog, kiegyensúlyozott, és mindkét fél ki tud bontakozni minden téren, nincsenek sem titkok sem semmi más. Adj neki egy kis időt, hogy tudja mérlegelni ezeket a dolgokat, hogy melyik fontosabb. De ne pazarolj rá feleslegesen túl sok időt. Már így is elment 1 év úgy, hogy unod az egészet, nem vagy 100% boldog, pedig ennek arról kéne szólni.

27N

2024. máj. 17. 07:01
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
13-as, ezeken már mind túlvannnak.... De szép volt.
2024. máj. 17. 07:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ezt elképedve olvasom. S felfigyeltem egy kérdésre. A szüzességed ha így veszítetted el. Akkor ez a srác, nem csak a szüzességed elveszítésének a szépségét tette tönkre, hanem az eddigi szexualitásod szépségét mellőzi. Nehéz megfogadni idegen emberek, hozzászólása alapján a magánéletedben meghozni egy ilyen döntést. De azt hiszem, az eddigi válaszok, alátámasztják mi a helyes válasz a kérdésedre, amire te magad adtad meg a választ.
2024. máj. 17. 07:23
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Inkább örülnél hogy van valakid. Sokaknak még ennyi se jut.
2024. máj. 17. 07:31
 17/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

#16: mégis milyen komment ez? Igenis fontos az intimitás egy ember életében, legyen az fiatal vagy idősebb, férfi vagy nő. Ha választanom kéne, hogy a szingliség vagy egy ilyen kapcsolat, ahol csak fekszek mint egy fadarab, ahol nem hagynak kibontakozni, és mindenre azt mondja hogy nem meg undorító, akkor inkább lennék szingli. Mert ezzel csak engem is lehúz. Inkább legyek egyedül kielégületlen, mint egy ilyen mérgező valamiben kielégületlen.

#13 voltam.

2024. máj. 17. 07:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 látom te elég frusztrált vagy és inkább lennél egy mérgező kapcsolatban, mint egyedül. Az ilyen emberek maguk is mérgezőek. Már előre sajnálom a leendő párodat.
2024. máj. 17. 08:13
 19/21 Nincstovább ***** válasza:
80%

Kedveském, tanulj az én "hibámból" :)

15-16 éves voltam, amikor elvesztettem, egy nálam jóval idősebb pasival.

Nem volt jó, sem kielégítő számomra és természetesen végig azt hittem bennem van a hiba. Hiába jeleztem, vagy próbáltam beszélni erről vele, nem érdekelték őt az én igényeim. Miután szakítottuk még jó pár évig nem is akartam szexelni, mert attól tartottam, hogy kényelmetlen és fájdalmas lesz mással is, illetve, hogy mással sem fogom élvezni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna :D Én azt tudom neked tanácsolni, hogy ülj le vele utoljára beszélni erről. Mond el nyugodtan, hogy számodra ez nem elég, és amennyiben ezen nem akar változtatni, vagy megint undorítónak tartja az orált szakíts! Hidd el nekem, csak pazarlod rá az idődet :)

Csak egy életedet van :*

U.I.:

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy dugj fűvel-fával xD

32/N

2024. máj. 17. 09:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen még, főleg hozzád...
2024. máj. 17. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!