Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kis méretű a párom és szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kis méretű a párom és szex közben párnát teszek a fenekem vagy a hasam alá akkor mélyebben tud behatolni?

Figyelt kérdés

Nem próbáltuk még így de én szeretném kipróbálni hátha segítene mert így nem érzem rendesen ha bennem van.

Tapasztalatokat szeretnék hogy ez segít vagy feleslegesen hozom fel neki?

2024. máj. 16. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Segíthet a "párna a segg alá", de nem is abban hogy mélyebbre menjen, hanem hogy jobban stimulálja a hüvely azon részét, ahol (elvileg) a G pont van.
2024. máj. 16. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk párnát használni a feneke alá. Igen, mélyebbre tudom nyomni a farkam és jobban élvezi, de főleg azért, mert így erősebben éri inger a csiklóját. Amúgy átlagos a méretem, szóval párna nélkül is beér ahová kell 😁
2024. máj. 16. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mélyebbre nem fog menni, mert nincs mi mélyebbre menjen. Ettől még nagyon kellemes, mert jobban feszül a p.nciban :)
2024. máj. 16. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolod attól nagyobb lesz neki?

😄

2024. máj. 16. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy teljesen átlagos póz, miért kell megerősítés ahhoz, hogy kipróbáld? Nem értem néha az embereket... Próbáld ki és megtudod.
2024. máj. 16. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Kipróbálás nélkül sose tudod meg
2024. máj. 17. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Na most ez kb 5 mp és még kérdést se kell kiírni.
2024. máj. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!