Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis méretű farokkal melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis méretű farokkal melyik a legjobb póz amit normálisan érzek és nem csúszik ki?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem kicsi a párom mérete.

Nem érzem szex közben.

Melyik póz lenne alkalmas ahhoz hogy érezzem és élvezni tudjam a szexet én is?

Kinek mi vált be?

máj. 16. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#19 De azért jó èrzés sértegetni aki nem felel meg neked igaz?
máj. 17. 10:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem sértegetés ez, csak leírom a véleményem és nem szépítgetem. Ha túl érzékenyen érinti a kis pasi lelkedet a téma, hagyd el a kérdést.
máj. 17. 11:01
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 De akkor mi értelme élnem ha nem marad meg a 14 centim miatt senki? Szex nélkül nehéz élni.
máj. 17. 11:04
 24/26 anonim ***** válasza:

#22 Szopni is hamarabb tanultál meg gondolom mint főzni. :D

Hozzád hasonló kis flegma plázacicának nehéz egy bundáskenyeret is nem odaégetni.

máj. 17. 11:07
 25/26 Nincstovább ***** válasza:

Jaj már, most komolyan azon a pár centin megy a vita? xD

Én voltam ilyennel is meg olyannal is, nyilván egy bébibögyörővel nem sok mindent lehet kezdeni, ahogy azzal se, ha valaki annyira tágulékony, hogy beférne, előjáték nélkül, egy teljes ököl.

Viszont nem minden nőnek 22 centis a hüvelye emberek, az is pont olyan változékony, mint a férfiak pénisze.

Hidd el, ha nem tudod használni, lehet az 18-25 centi akár, csak az marad melletted, aki hülye. A 14 egy átlag méret a magyar férfiaknál, nem kicsi.

32/N

U.I.: Nem kérek privátokat srácok, férjnél vagyok :D

máj. 17. 11:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Tudok főzni. De ha nem menne se lenne akkora baj. Azt mindig meg lehet tanulni ha úgyhozza a sors. A 14cm meg nem fog egy centit se nőni.
máj. 17. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!