Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor hogy van ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy van ez? (Bunkóság, szexizmus nő vs férfi)

Figyelt kérdés

Amint egy férfi mondja hogy a nagymellű csajokat szereti, arra rásütik hogy felszínes, bunkó sőt szexista.

Ha egy nő mondja hogy a magas férfiakat szereti, az természetes.

Pedig ugyanúgy testi adottság mindkettő. Nem képmutatás ez is?

2024. máj. 16. 15:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Na de a nőknek szexuális jelleggel is tetszik egy magas férfi."

Értem, hogy érted, de szerintem rossz oldalról nézed. A magasság közel sem olyan direkt szexuális tartalom, mint a női mell. Szerintem a csöcsökre bukni tényleg nagyobb szexizmus, mint a magasságot vonzó vonásnak beállítani, ebben nem látok kettős mércét.

2024. máj. 16. 19:44
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Jó de akkor miért szexizmus ha valaki vonzódik a nagy cicikhez? Vagy csak kimondva az?
2024. máj. 16. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 hiába háborogsz rajta pajtás, ha melleket emlegetsz akkor bunkónak fognak tartani.
2024. máj. 16. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
#12, nem az a szexizmus, ha vonzódsz a cicikhez - mindenki vonzódik hozzájuk. Az hangzik szexistán, ha a nőket csöcsük alapján szelektálod. És igen: az is, ha nyilvánosan csöcsökről beszélsz.
2024. máj. 17. 06:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a szexizmus ha valakire azt mondod elől deszka hátul léc, mert nem tetszik a te személyes ízlésednek. És ha csak ez alapján kukázol nőket, fontosabb tulajdonságok ismerete nélkül. (Személyiség, hobbi, érdeklődés etc).

Nem azzal van a baj ha valakinek van egy esete, hanem ha minden mást kizár emiatt.

2024. máj. 17. 10:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők nagyon értenek ahhoz, hogy magyarázzák, forgassák ki a dolgokat mindig a javukra, mint a politikusok. Plusz szeretik játszami a szemérmest, jólelkűt, nyitottat, elfogadót. Tudjuk ha 10 nőt megkérdezel mennyire számít a férfinál a pénze, farka, külseje, a legtöbben mismásolnak hogy nem ez a fontos. A valóságot meg látjuk.
okt. 18. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ez elég incel dumára sikeredett. :D Ha ilyen felületes és anyagias nőkkel hoz össze csak a sors, akkor valószínűleg rossz heélyen keresgélsz.
okt. 18. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Valójában aki a nagy mellű vagy aki a vékonyabb vagy a teltebb nőt vagy pedig férfiban a magas vagy éppen a kigyúrtat szereti akkor nem is tudom hogy miért kell ezen veszekedni vagy reklámozni nyilván valóan mindenki olyannal kezd ki amilyen az esete tehát ha valaki egy telt nővel kikezd és elvárja hogy fogyjon le vagy éppen vekonnyal és azt várja hogy meghízzon akkor nem lehet elkerülni a vitát meg akkor se ha valaki random kijelenti valahol hogy már pedig ez a típus a jó mert szintén vita lesz belőle ha nem hangoztatja senki akkor nincs vele semmi baj mindenkinek szíve joga eldönteni hogy kinek mi jön be és nem fikázni a másikat vagy nem kikezdeni olyannal aki nem olyan mert senki nem fogja megváltoztatni magát mások elvárásai szerint
okt. 19. 14:02
 19/19 anonim ***** válasza:
(#18 vagyok) összefoglalva , az a szexizmus amikor valaki reklámozza hogy mire gerjed
okt. 19. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!