Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek ha a popótokat kényeztetik?
Figyelt kérdés
Nem érzitek bi/meleg dolognak amúgy?2024. máj. 16. 14:21
11/19 anonim válasza:
Én nagyon élvezem, ha nyalogatja a csajom. Bizsergető érzés. Próbált már megujjazni, az szörnyű volt. Azt hanyagolja a kérésemre, viszont ős szereti, ha finoman benyúlok a fenekébe az ujjammal, miközben nyalom. Ha masztizik előttem, akkor is szokta magát fenékbe ujjazni. Seggbe is szoktam dugni, az sem fáj neki. Nem vagyunk egyformák.
12/19 anonim válasza:
Imádom . Párom annyira ügyes , hogy gyakran el is élvezek így . Cserébe persze neki is megteszem örömmel
13/19 anonim válasza:
Rendszeresen nyalatom a seggem a csajokkal, eddig mindegyik kinyalta szepen, ahogy urinohoz illik.
14/19 anonim válasza:
Igen biztos pint ennyi nő hajlandó erre az ocsmányságra amennyien itt írják
15/19 anonim válasza:
Vállalom a prűd jelzőt, de ha fizetnének se nyalnék ki egy férfit se. Gusztustalan.
16/19 anonim válasza:
15 nehogy már te legyél PRŰD amiért nem fogsz segget nyalni amin keresztül szarnak meg finganak az emberek
Te jó isten
Azt a “nőt” is kiküldeném az űrbe aki ilyet csinál bmeg.
17/19 anonim válasza:
velünk párszor előfordult, holnap is sort kerítünk rá, a felállás szopás lesz, közben dildózással. nem gyakori az ilyen, de mostanában megkívántam 30 F
18/19 anonim válasza:
Baszki, a ferfiak meg a farkukkal szoktak pisalni, megis alap hogy minden no leszopja a futykost, az mennyiben mas? De amugy is, egy rendes no legyen szubmissziv es csinalja azt, amire utasitom, ha az a poponyalas, akkor nyaljon popot.
19/19 anonim válasza:
Mióta utasíthatsz te bárkit is bármire? Önző barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!