Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm megkért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megkért, hogy maszturbáljak előtte. De nem merek, mert ez feszélyez engem. Ezért most durcáskodik. Nem érti, hogy miért nem merem. Nem gáz, hogy emiatt most durcizik?

Figyelt kérdés
Úgy viselkedik mint egy 5 éves kislány. Ugyanúgy játsza, hogy meg van sértődve és durcáskodik mint a bátyám 5 éves kislánya szokta ha valami baja van.
máj. 16. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha neked ez nem jó, akkor nem jó, ne csináld, ő meg majd elfogadja. Legyél képes meghúzni a határaidat. Mert különben papucs lét vár rád, ha a barátnőd hisztizéssel mindenre rá tud venni.
máj. 16. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Szívesen beugrom helyetted. Te elmész horgászni, én maszturbálok előtte. Ha fogsz valamit, abból kérek egy kicsit.
máj. 16. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem megérdemlitek egymást. A csaj egy durcizó kislány, te meg gondolom nem voltál képes kinyitni a szád és elmagyarázni neki, hogy MIÉRT feszélyez és miért nem mered.

Talán nem durcizna, hanem esetleg megértené, vagy talán megpróbálna segíteni feloldódni...

De a kérdésed alapján valahogy megkérdőjelezhető, hogy bármelyikőtök is betöltötte már a 18-at...

máj. 16. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem mind ketten rohadt gyerekesek vagytok, szóval megtaláltátok egymást🤣🤣

Am, ha te nem vered ki előtte, majd megteszi más🤷‍♂️😱

máj. 16. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy nagy kérés szerintem, de ha nem akarod, ne tedd.
máj. 16. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!