Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást már régebbről. Megbeszéltük, hogy mi lenne, ha összejárnánk.

Szexkapcsolatnak induló nyitó szex elég érdekesre sikerült. Én oráloztam neki, ő ujjazott, majd berakta. Viszonylag hamar elélvezett. Mondtam neki, hogy mostmár én is szeretnék orált kapni.Erre nemet mondott, ahogy a 2.menetre is. Neki dolga van, és menyjünk....

De persze legyen folytatás.

???????

Hát persze

Ami volt, jó volt, de nekem ez így kevés.

2024. máj. 15. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoznék többet vele. Sosem volt csak szex kapcsolatom de ez arról szól, hogy mindkettőnek jó legyen. Ha nem így van akkor ennél jobb a maszti. N
2024. máj. 16. 06:48
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es

Elmondása alapján szeret nyalni. Látta is a puncimat képről, szóval nem az van hogy akkor szembesült vele, hogy mondjuk nem tetszik. Sima is volt, mert azt mondta azt szereti.

2024. máj. 16. 09:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Megírtam neki még tegnap, hogy ez a viselkedés nem volt fair részéről.

Elolvasta.

Reakció semmi...

2024. máj. 16. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hivd at szexre

Izgasd fel

Aztan mondd azt hogy 'bocs elment a kedved, menjen haza'

2024. máj. 16. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!