Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok maszti előtt be szoktát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok maszti előtt be szoktátok nyálazni a puncitokat?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 18:30
1 2
 11/16 anonim válasza:
63%
10-es, figyelj csak, haver! Értelmes férfinek nem nője van, akivel szexel, hanem felesége. És ahol szerelem van, meg házasság, ott nincs szükség nedvesítésre. Ha neked csak nőd volt, az szégyen, ha szerelem nincs, akkor az állatias szex, akkor nincs természetes nedvesedés, mert nem gyakorolsz férfias hatást a lányra, ezért mesterséges nedvesítés kell. He neked ezek szerint még sosem volt igazi szexben részed, szerelemmel, házassággal, akkor ne osszad a marhaságokat, bocs. F
2024. máj. 23. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
És üzenem ezt mindenkinek, akinek a szex csak holmi alkalmi élvezeti játék, csakhogy az emberi méltóság ennél sokkalta több! Ki büszke arra, hogy hány nőt koncolt föl? A leggebébb lócsődör is lepipálja, az is tudja, ehhez nem kell férfinek lenni, sőt, ez nem férfiasság mércéje, a mérce az az önuralom gyakorlása és a női nem tisztelete. Persez ez fordítva is igaz, ha valaki igazi NŐKÉNT viselkedik és nem fűvel-fával vágja magát hanyatt, mint a macska a réten...
2024. máj. 23. 17:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es, Akkor lesz értelmes, ha el is veszi majd, értek azzal is, hogy ahol szerelem, párkapcsolat, illetve házasság van, ott nincs szükség nedvesítésre. És tényleg szégyen, ha csak nője volt. És tényleg, ha szerelem nincs, állatias szex a többivel. is Egyet értek mármint azokkal, amiket írtál. Hozzáteszem, hogy nem csak az az állatias szex, hanem a dugás is. Beszélgettem már olyan férfival, aki a lassú szexet szereti, de ezt nem a szerelmével teszi, hanem idegenekkel. Írtam is neki, hogy a szerelmeskedést azzal kéne csinálni, akibe az illetve, hogy azért az a neve, mert azzal teszi, valaki akibe az, Nem tudtam, hogy ilyen is van normális férfi, hiszen nem a dugást szereti, de olyannal szerelmeskedik, akibe nem szerelmes illetve idegenekkel. Csinálja szóval nem teljesen normális illetve sokan ezt szeretik a dugást, vannak akik nem de általában nem azzal teszik akibe, szerelmesek illetve a romantikát sem szeretik már, sokan egyik nem sem, nem értem, miért.
2024. máj. 24. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
12-es,Igen sokaknak holmi alkalmi élvezeti játék igen sokkal több az emberi méltóság, és sokan büszkék erre. Sok a ku@va illetve sok a ku@afi, mindkét nem büszke erre. Nem sok embernek számít a tisztelet mindkét nem között, sok erkölcstelen van. Sajnos ilyen világban élünk, ahol ezek nem számítanak. Hála Istennek, nekem igen.
2024. máj. 24. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem kell nyálazni :) 45N
2024. máj. 26. 06:23
 16/16 anonim válasza:
100%
Igen,úgy a legjobb ha jó csúszós,cuppogós
nov. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!