Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen kaptatok be először hímvesszőt a szátokba?
Figyelt kérdés
máj. 14. 17:02
13/26 anonim válasza:
Soha, nem is tervezem, le lehet pontozni. Nem bírom a szagot, pedig nyitott voltam erre, csak hát az úgy nem megy, ha öklendezésbe fullad.
Ha emiatt nem lesz soha komoly kapcsolatom, akkor ennyi.
28/N
14/26 anonim válasza:
13"
Miért kellene ezért lepontozni. Biztos nem egyedi dolog amit mondasz. Férfiba is biztos van olyan aki meg nem szereti ha sz.pjáa apartnere.
15/26 anonim válasza:
14; az exem szerencsére oda-vissza sem akarta, de vele annyira nem illettünk emberileg, hogy a kémiai szerelem végével elváltak útjaink. Nem igazán bántam mert az ellentétek hosszútávon tényleg nem vonzzák egymást, csak problémàt okoz.
16/26 anonim válasza:
15
Elkepzelesem sem lehet, mibol allhatott nalatok a szex... 😅
17/26 anonim válasza:
16 nem kell elképzelned, tudod a másikat ölelni, simogatni, puszilni, becézni azt nem huzza fel orál nélkül, akinek ezek már alacsonyabbak az ingerküszöbénél. Én pl: aktus közben a csiklóingerlést sem viselem, egyszerűen túl érzékeny vagyok, rosszul esik. Bőven elég, ha csak bennem van.
19/26 anonim válasza:
17
Egy elmeny lehet veled egyutt lenni 😅🤣🤣
20/26 anonim válasza:
19 én vagyok a 17-es, a 13-as válaszomban megírtam, hogy megértem ha valakinek ez uncsi, és mindenképpen kell az orál. Azt is megértem, ha enélkül nem lesz normális kapcsolatom, mert ez túl fontos a többségnek... meg pl: az ilyesmik mint az anál. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!