Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják azt hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy a prosti nem élvezi a szexet a kuncsaftal?

Figyelt kérdés

Legutóbb fél órát fizettem ki egy prostinak de több mint egy óráig dugtunk, nem tagadom ki is nyaltam ő többször is elment utána mondta hogy 2 percet várjunk mert neki ilyenkor nagyon érzékeny a puncija.

Aztán folytattuk. Nagyon jó volt vele a szex, úgy hogy ő volt az első és utolsó prosti akivel azóta voltam. Utána mikor végeztünk kerdezősködött és több mindent tudni akart rólam jobban megakart ismerni, de én hagytam az egészet mert csak egyszeri alkalomra mentem. Nekem voltak hosszú kapcsolataim előtte, de mindig is ki akartam ezt próbálni szóval nem azért mentem, mert hogy nem akad nő szexre. 25f

2024. máj. 14. 14:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi a lényeg,ha jól nézel ki,jó tested van,jó a stílusod,intelligens a dumád és még figyelmes is vagy az ágyban akkor simán megjöhet a kedve a dologhoz és ha egymásra tudtok hangolódni akkor abból nagyon jó menet is lehet.
2024. máj. 14. 15:47
 12/34 anonim ***** válasza:
83%

Írok egy kis történetet hátha sikerül megértened hogy miért írják hogy nem élvezik a szexet a prostik.

Képzeld el hogy van a kezeden egy nagy szúnyogcsìpés. Vakarod magadnak, jólesik. Más megvakarja az is jò. Valaki ügyetlenebbül vakar, van amikor azt szeretnêd hogy finomabban vakarja, de van mikor határozottabb erősebb vakarás esik jól, kicsit hosszabb körmökkel.

Egyszercsak rájössz hogy valami különös oknál fogva az emberek annyira szeretik vakarni a te szunyogcsípésedet, hogy fizetnek is érte. Az egyik vakarja 5 percig, a másik vakarja 3 percik, a harmadik vakarja 12 percig. Hidd el nekem hogy a 8adik után akármilyen ügyesen vakarja azt a szúnyogcsípést az aktuális kuncsaft, az tuti hogy neked nem fog jólesni.

2024. máj. 14. 15:47
 13/34 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de nyilván nem fogja egy olyannal élvezni aki elege nem jön be neki és nem is szimpatikus. Én azért nézek is ki valahogy és ezt nem csak úgy mondom magamtól hanem sok nő állítása szerint is jól nézek ki, adok magamra jól öltözök, ápolt vagyok stb.
2024. máj. 14. 15:57
 14/34 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan már.

Kutyának sem kellesz,ezért vagy itt.

2024. máj. 14. 16:01
 15/34 A kérdező kommentje:
Azért voltak több éves kapcsolataim olyan nőkkel akikről te csak álmodozol te 🤡 én csak megosztottam a személyes tapasztalatomat, és nem azért mentem k*rvazni mert nincs kis dugni hanem mivel ki akartam próbálni milyen.
2024. máj. 14. 16:09
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
Biztos van ilyen, ha működik a kémia,ügyes is vagy az ágyban, de nem ez a jellemző.
2024. máj. 14. 16:13
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
Oké ,akkor te vagy a szexisten ;)
2024. máj. 14. 16:17
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Még az is lehet, hogy a sok csúnyább/öregebb vendég mellett tényleg jól esett veled lennie. Gondolom normális, kedves is voltál vele, emberszámba vetted.

Dolgoztam lányok mellett, mint taxis, és volt a lányok vendégei között olyan, akivel szívesen szexeltek, bár orgazmusuk nagyon ritkán volt vendéggel. De azért a legtöbbször rájátszanak a dologra, hogy állandó vendég legyél.

2024. máj. 14. 16:17
 19/34 A kérdező kommentje:
17 kötekedj csak, nem vagyok én szexisten de tudom hogy mi kell egy nőnek az ágyban.
2024. máj. 14. 16:22
 20/34 anonim ***** válasza:
63%

Nem kötekszem,csak a javadat akarom.

Ne legyél szánalmas ,higy ideírsz egy kamutörténetet ,és várod a női priviket.

Persze ez csak jótanács,igazad van azt csinálsz amit akarsz.

2024. máj. 14. 16:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!