Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikek a legjobb pózok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikek a legjobb pózok ha nincs hatalmas farkam?

Figyelt kérdés

2024. máj. 13. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szolás is azt mondja hogy legyen kicsi de játékos!!!!
2024. máj. 14. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

15 nem kicsi!!

Átlagos, jó.

2024. máj. 14. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

15-össel majdnem bármi jó!

Ha a lányhoz túl kicsi a farok, akkor valóban a kutyapóz szokott bejönni a legjobban. Azonfelül: a lány oldalt fekszik, a fiú a térdei közé veszi a lány combját, másik lábát meg a nyakába veszi. Vagy: a lány hanyatt fekszik, a fiú meg a vállára teszi a lábait. Ezekkel jó mélyre lehet hatolni.

2024. máj. 22. 12:27
 14/15 Nincstovább ***** válasza:

A 15 az tökéletes, legalábbis szerintem, majdnem minden pózba :)

Persze ez függ a partner adottságaitól és attól te mennyire “mered” hajtogatni :) Ezt úgy értem, rá mersz-e markolni a fenekére és széthúzni, ha mondjuk nagyobb a feneke :)

Minden póz jó ami rövidíti a hüvelyt, tehát, ha nyakad van van a lába, vagy a mellkasát a húzza a lábait, vagy guggol feletted, esetleg ha hasonló magasságúak vagytok, akkor, ha álltok és előre hajol megfogni a bokáját :) De a süti próbája az evés :) kommunikáljatok sokat, akár közben is, kinek hogy jobb :) Nyugodtan lehet kísérletezni, de van olyan nő, akinek a 15 centis be se fér teljesen, mert rövidebb a hüvelye :) A G-pont, meg amúgy is olyan 2-5 centire van a hüvelynyílástól :)

Sok sikert :)

32/N

Nem kérek privát üzit, foglalt vagyok ;)

2024. máj. 22. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 abszolút, ezt kifelejtettem, hogy a nagyobb popsival érdemes "játszani"! Menet közben pár percig "csak úgy" nyomni neki, aztán ha a nőnek kezd jó lenni és a hüvely már eléggé "rácuppant" a farokra, akkor jól megmarkolni a fenekét, széthúzni és adni neki, amennyi belefér. Na olyankor még beljebb megy a szerszám, a nő ettől hangosan tud élvezni ;-) Ezt többször is meg lehet játszani egy szeretkezés alatt. A kisebb farok előnye itt, hogy "vadulva" sem fogja kellemetlenül böködni a méhszájat.
2024. máj. 22. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!