Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vágyaid.hu-ról tapasztalata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyaid.hu-ról tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés
regisztráltam kíváncsisàgból, és rám írt egy lány hogy nagyon tetszem neki. én bőven átlag felettinek tartom magam külsőre( nem nagyképűségből), és ő nem a legszebb, kb 10/5-ös. küldött magáról képeket, az arcáról is. a profilképén ami kint van nem làtszik az arca, mert kitakarja a telefon, és amit küldött kép azon szőke a haja, a profilképen barna, de làtszik hogy festett szőke. minél hamarabb találkozni akar. honnan tudnám kideríteni hogy tényleg igazi és nem csak szórakozik valaki?
2024. máj. 13. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
videohivas. nekem sikerult mar egyebkent vagyaid.hu oldalrol
2024. máj. 13. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:
írtam neki hogy kételkedem benne hogy valós e, azt mondta akkor találkozzunk ma. de nekem holnap jó csak legkorábban, majd kiderül mi lesz
2024. máj. 13. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt remélem tudod hogyha bàrmilyen női profil belép az oldalra, 1 percen belül minimum 10 üzenete van, de van hogy 20-30. Kipróbàltam pàr hónapja. Fiókom még aktív, profilképem sincs kint és ennyit kaptam mikor pàrszor felmentem. Nevetséges mennyire kiéhezettek a férfiak.

Ami még megüti ezt a szintet az egyedül az igénytelenség a részükről.

2024. máj. 13. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
én nem írkàltam rá senkire, 1-2 nő van aki tényleg jól néz ki ès tetszik, de azok biztos kamuk szerintem
2024. máj. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!