Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Ipariba nem biztos, hogy van biológia.
12/22 anonim válasza:
A csikló, az a "csík ló lány testvére, akinek apukája botló, anyukája rolló. de velük lakik, süket nagyi akit halló nak neveznek, és nagypapi, kit kukkoló nak neveznek.
14/22 anonim válasza:
Hogy mutassam meg? Küldjek az enyémről képet?
15/22 anonim válasza:
"18 felett vagyok, rámutatna valaki a csiklóra?" Kikerestem a google-n, rámutattam. Láttad?
16/22 anonim válasza:
Nagyon jo kérdés! Ha 14-es tényleg küldesz neki képet a tiedröl akkor holnap én is kiirok egy ilyen kérdést!:-) Jo trükk!
17/22 anonim válasza:
Én szívesen rámutatok, csak hozza ide valaki a sajátját, hogy rá tudjak mutatni! ;)
18/22 anonim válasza:
Helyesen csíkló és ősi Magyar nyelven a zebrát jelenti.
19/22 anonim válasza:
A nők legfinomabb, legizgalmasabb része. Azért is, mert van akinek pici, van akinek szép nagy. Azt a legjobb szopkodni!
20/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?
A csikló a péniszen a makk megfelelője nőknél. (Csak nyilván sokkal kisebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!