Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszedhetett valamit a srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszedhetett valamit a srác szex előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Együtt voltam egy sráccal. Nem egyéjszakás kaland, hanem ismerkedési folyamat része.

Nagyon jó volt az éjszaka vele, vegig figyelt rám, és azért az is látszott rajta, hogy tudja mi kell a nőnek.

Az elso elélvezése után, gyakorlatilag megállás nélkül ment neki a masodik menet, tényleg nem volt 10 mp-nél több szünet.

Az este- délelőtt szakaszban 7 alkalommal élvezett el.

Bár nekem eddig ő a harmadik partnerem, eddig ilyennel még nem találkoztam.

Az lenne a kérdésem,hogy vajon a srác bevehetett valamit, amitől így bírta, vagy képes ilyen teljesítményre alapjáraton is valaki.

Egyébként 22 éves, sportos, fut-uszik.

Köszönöm a válaszokat

19/L

2024. máj. 10. 17:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

A rendszeres sport felnyomja a hormon szintet.

Nem szed ő semmit.

2024. máj. 11. 01:14
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Nekem egy nap 5 vagy 6 volt a max amit a barátnőmmel nyomtunk.

Egyedül a csúcs 16 volt. De akkor már kb csak meleg levegő jött. 😁

Nem most volt, de volt ilyen.

2024. máj. 11. 07:31
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Hitetlenkedőknek századszor is javaslom a normális eloszlás, harang görbe, gauss görbe tanulmányozását, különösen a 0 és 1 valószínűség közelében.
2024. máj. 11. 07:41
 24/24 anonim ***** válasza:
33%
#3-as kommentelő vagyok aki itt azt állítja,hogy ő vagy a volt faszija folyamatosan tudott produkálni szerek nélkül az hantázik,aki ezt elhiszi az hülye..Ez biológiai és fizikai képtelenség..messziröl jött ember bármit mondhat..Ezt csak a naiv emberek hiszik el...
2024. máj. 11. 20:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!