Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen alkatú csajjal volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alkatú csajjal volt nektek a legjobb a szex?

Figyelt kérdés
Én voltam már pár félével és a nem kövér de nem is túl vékony volt a legjobb. A kövérebb nem volt túl aktív a nagyon vékonyt meg nem volt jó fogni vagy hozzábújni.
2024. máj. 10. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
nagyseggű, lapos hasúval
2024. máj. 10. 11:52
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek kérdező.
2024. máj. 10. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
A vékony lányok mindent engednek, nagyon odaadók és mindenben benne vannak, az átlagosabb testalkatú lányokra ez már kevésbé jellemző. Molett, duci lányról sajna nem tudok semmit de szerintem ők is bevállalósabban átlagos társaikhoz képest de csak azt hiszem... F.
2024. máj. 10. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Mindegyik máshogy élmény. Alapvetően a 160-as, normál testalkatú csajokat szeretem. Az alacsonyabb csajok mellett intenzívebb a férfiisten élmény, a 180 cm körüli csajok meg szemre nagyon tetszenek, de az ő számukra már nem vagyok igazán lenyűgöző (magasságban, fizikai erőben, pénisz méretben).
2024. máj. 10. 12:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves ducival! Nagy cicik, formás kerek segg, volt rajta husi és jó szűk puncija volt, de imádta a vad kemény döngetést! 👍
2024. máj. 10. 12:07
 6/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Teltkarcsuval volt a legjobb
2024. máj. 10. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Normál testalkatúval,a feneke legyen jó.Az a legszexibb női testrész,meg a combok,meg ami közte van. :) sztem.
2024. máj. 10. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Volt 1 ducibb, bevállalós volt. Nagyon jól cumizott, le is nyelte. Vékonyall is volt dolgom, ő visszahúzódobb volt. De legjobban a feleségem(atlagos alkat, kerek segg) tud cumizni. Igaz nem nyeli le, mert volt rosszam tapasztalata is elottem, de 5 perc utan abba kell hagyja, mert majdnem elsülok😉
2024. máj. 10. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért megnyugtat, ohg az én alkatom a legnépszerűbb:P
2024. máj. 10. 13:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kufferba jó pakolni!
2024. máj. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!