Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha tetszenek a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha tetszenek a fiatal vékony lányok???

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Macilaci felhasználó direkt provokatív kérdéseket tesz fel privátban. Olyanokat kérdez, hogy dugnál e 12évest? Dugtál e fiatalkorút stb. Én átláttam a szitán, egyértelműen elutasítottam ezeket a dolgokat! Vigyázzatok vele!
2024. máj. 10. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Macilaci3 a felhasználó neve. Nálam is bepróbálkozott. Percenként küldi a provokatív kérdéseit. Gyerekek szexualizásáról faggatózik! Jelentsétek!
2024. máj. 10. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
A kérdező egy beteg ember és privátozik mindenkire. Ne kommenteljetek, ha jót akartok.
2024. máj. 10. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Macilaci3 engem is zaklatott, miután válaszoltam. gondolom éppen új profilt készít, más névvel. Nagyon vigyázzatok a provokatív kérdéseivel! Olyasmiket kérdez, hogy dugnál e 12évest, mi volt a legfiatalabb akit megdugtál, hány éves gyereket dugnál meg? Agresszívn küldi az üzeneteit, nem hagyja békén az embert! Nagyon vigyázzatok vele!
2024. máj. 10. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Honnan jött ez a beépített ügynök?Real life minden rendben hogy itt éled ki a toxic energiáidat ismeretlen anonim embereken?

Miért én lennék a szar mert tudom hogy vannak beteg emberek?

Amúgy nem szoktam nyomni semmit csak általában megkérdezem hogy mennyi az a fiatal mert robadtul nem mindegy.... mert vannak pedofilok és tök felesleges megkérdezni hogy baj-e hogy a túlnyomó többségnek vonzó 18as korosztály tetszik neki. Nem írt kort és felesleges feltételezésekbe bonyolodni

2024. máj. 10. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Jelentsétek a patkány getci provokátort! Macilaci3 a neve! Válaszoltok neki és zsarolni fog titeket azzal, hogy privátban mit írtatok neki! Itt is megtette, olvasatok vissza! Jlenetsétek a mocskos patkányt!
2024. máj. 10. 12:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Zsarol? Mégis mit válaszoltál neki? Én annyit irtam hogy "az már baj" és azóta egy üzenetet se küldött 🤷‍♀️
2024. máj. 10. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Csinos, vékony lánynak extra támogatás, nyugat Dunántúl előnyben
2024. máj. 11. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!