Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valamilyen módon támogat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valamilyen módon támogatni a kis péniszű közösséget?

Figyelt kérdés
Megsajnaltam oket, mikropenisszel tenyleg szivas az elet. Szoval ha lenne ilyen alapitvany akkor en siman utalnek par forintot nekik. Mondjuk nem tudom hany magyar ember van akinek 12 vagy az alatti.
máj. 10. 08:11
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

"Mondjuk nem tudom hany magyar ember van akinek 12 vagy az alatti."

Egy biztosan van. Te.

máj. 10. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Legfőképp azzal ha nincsenek folyton degradálva azzal hogy nekik milyen sz*r a helyzetük, mert kisebb mérettel rendelkeznek.

Te sem érzed jól magad, ha valamilyen téren hátrányosan vagy megkülönböztetve és ezt folyton hangoztatják is, ugye?

máj. 10. 08:22
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

12 centis pénisz még nagyon messze van a mikropénisztől.

Magyarország lakossága kb 9.5 millió ebből a 18-60 év közötti férfiak száma kb 2 millió. 12 centis pénisz kb 1.666 szórásnyi értékkel tér el az átlagtól, tehát kb minden 20-adik férfinak van legfeljebb 12 centi hosszú hímtagja. 2000000÷20=100000. Azaz kb százezer embernek van 12 centinél kisebb pénisze, sőt, csak ugye a 70-80 éveseket nem számoltam bele mert abban a korban már nem a falloszméreted lesz a legnagyobb gondod, hanem az impotencia.

További érdekesség, hogy legalább 20 centis péniszű férfiból kb ötezren vannak itthon, illetve a valóban mikropéniszű férfiak száma, akiknek a merev péniszük felnőtt korukban nincs meg 7 cm csontig nyomva a vonalzót kb 10. Ilyen kevesen vannak akiknek orvosi értelemben vett mikropéniszük van. Olyan ritka mint ha kb 22-23+ centis péniszek, tudom-tudom itt gyakorin csodamód felülreprezentáltak a nagy bránerek, de szeretném jelezni, hogy még a híres Danny D-nek is csak 22 centi hosszú.

Persze tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb ember a sajátját is mikronak mondja ha közelebb van a mérete a 10 centihez mint a 15-höz.

máj. 10. 08:43
 4/10 A kérdező kommentje:
3# ezt nem tudod honnan vetted hogy ilyen keves mikropeniszu ember van de hatalmas butasag. En magam szamoltam mar vagy 30 ilyen embert (netes forumokon leirtak az esetuket) szerintem tobb ezerre teheto a szamuk
máj. 10. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Én támogatnék egy mikropeniszű szűzet egy érzeki szopással. Lenne erre kereslet vajon?

De csak egyet, és csak egyszer! Legyen helyes és normális!

22L

6/10 A kérdező kommentje:
Legalabbis tobb szaz minimum
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Lehet valamilyen módon támogatni a kis IQ-jú közösséget?

Megsajnáltam őket, mikroaggyal tényleg szívás az élet. Szóval ha lenne ilyen alapítvány akkor én simán utalnék pár forintot nekik. Mondjuk nem tudom hány magyar ember van akinek 12 vagy az alatti az IQ-ja. Ja... A kérdező ilyen lehet. 😏

máj. 10. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Szerintem jelentős átfedés van a két közösség között :)
máj. 10. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 Nincs összefüggés a péniszméret és az iq között. De ha lenne is, én sokkal inkább azt a sztereotípiát ismerem miszerint kicsi farok=intelligencia, ugye a kiciokosz kínaik sztereotípiája
máj. 10. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Ó, nekem 14, ami ugye itt már nagyon kicsinek számít. Ebben az esetben viszont büszkén vállalom! Egy 2000-es Breitling Superocean megteszi. Természetesen automata. Köszönöm.
máj. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!