Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először fogunk szeretkezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először fogunk szeretkezni a párommal,de elég nagy neki, én pedig nagyon szűk vagyok és félek,hogy fájni fog. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
20/5 a mérete.
2024. máj. 10. 03:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%

Dobj be valamit előtte, amitől oldódnak a gátlásaid, segít ellazulni. 1-2 pohár bor vagy feles, vagy amit szeretsz...

Ő meg csak óvatosan tolja be a nagy dákóját, figyeljen oda rád!

Közben kommunikáljatok. Szólj neki nyugodtan ha fáj.

Természetesen előtte nem árt egy jó alapos előjáték, hogy minél jobban benedvesedjen a puncikád! A síkosító sem lesz hátrány ha tényleg szűk vagy.

De ne parázd túl, jó lesz az, meglátod! Sok nő szívesen lenne a helyedben. Király méret.

2024. máj. 10. 07:16
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
10# top komment! jót mosolyogtam rajta és nagyon igazad van. Erősen kamuszagú a kérdés. Tuti, hogy egy tini gyerek írta unalomból.
2024. máj. 10. 07:26
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a kérdést is férfi írta ki 🤣
2024. máj. 10. 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen mérettel vesztettem el a szüzességem.

A legjobb pózok (szubjektívem) : pl állva hátulról teszi ve vagy te hason fekszel és úgy mögötted térdelve rakja be.

Ezeknél voltak a kedvenceim és tövig se tud vadulni.

De ha normális a srác akkor biztos amúgy is odafigyel

Kommunikáljatok rendesen, legyen sok előjáték hogy jó nedves legyél és nem lesz gond

2024. máj. 10. 08:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Vele lesz az első, nem vagyok már szűz 30 évesen. 😊
2024. máj. 10. 09:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak írtam hogy nekem minden téren az volt az első. Viszonyitási alap hiányában nem tartottam tőle hogy ez már a "túl nagy" kategoria

Egyébként a 15 centit ugyan úgy élvezem csak más pózokkal. Szóval attól hogy szűknek gondolod magad még simán megoldhatjátok

2024. máj. 10. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Honann tudod ilyen pontosan a méretét? Láttad már, vagy csak mesélte..? ;)

A korábbi legnagyobb mennyivel volt kisebb?

2024. máj. 10. 10:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem volt se mérőszalag, se colostok. Más már volt csak le nem feküdtünk eddig. 😃 A legnagyobb eddig 13cm volt,szóval jelentősen kisebb. 🙂
2024. máj. 10. 20:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Megtörtént, lefeküdtél vele?
2024. máj. 12. 07:48
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
Használjatok még pluszban sikosítót is. Vagy próbálgass magaddal játszani. Kb a párod szerszámához hasonló dolgokat feldugni, játszadozni vele... Vagy ha tágul a popsid jobban akkor oda bedugja a párod elsőként.
2024. máj. 13. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!