Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen, hogy lendüljek túl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen, hogy lendüljek túl?

Figyelt kérdés

Két-három hónapja ismerkedem egy csajjal. Most eljutottunk, vagy jutottunk volna a szexig. Szenvedélyesen letéptük magunkról a ruhát, a csaj bezuhant az ágyba, én letoltam a gatyám, a csaj elkacagja magát, az mondja "de cuki kis farok", én meg mondom, hogy "ez komoly?", lesokkolódtam. Még sosem kapott a gringó ilyen reakciót.... Nekem elment teljesen a kedvem az egésztől.

Annyi, hogy a csaj nem akart megbántani, bocsánatot kért, csak még ilyen kicsit nem látott, valamint megértette, hogy akkor nekem ma off az akció. Lefeküdt aludni, én kiültem a nappaliba, bontottam egy sört, meg kiöntöttem egy feles whiskyt. Most nézzek ki a fejemből. Reggel meg meló, de nem tudok most aludni.

2024. máj. 10. 00:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyenen nevet az komolytalan
2024. máj. 10. 08:37
 12/24 anonim ***** válasza:
40%

"Szenvedélyesen letéptük magunkról a ruhát, a csaj bezuhant az ágyba"

Valószínűleg mereven is kicsi lehet neki. Ha tényleg szenvedélyes ruhaletépés volt akkor ott már gondolom azért volt előtte egy kis smárolás, ölelkezés, tapi,stb...szóval azért csak elindult már odalent valami :) Vagyis kellett volna hogy elinduljon :)

Legalábbis nálam már majdnem teljesen állna ilyen helyzetben :)

Amúgy ilyen helyzetben nekem sem esett volna jól a dolog, szóval én biztos küldtem volna haza, és a továbbiakban felejtős lenne a csaj.

A ma estéhez pedig annyit hogy nem lelombozni akarlak, de lehet hogy rosszabbul fog elsülni mint az előző....te frusztrált leszel az előzmények miatt, lehet fel sem fog állni,stb.

Ő meg attól hogy "megígérte", lehet hogy most sem tudja türtőztetni magát és újra a képedbe röhög.

2024. máj. 10. 08:41
 13/24 A kérdező kommentje:

Lehet, majd kiderül. Kapott még egy esélyt, ennyi.

2024. máj. 10. 08:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenen nevetni ?! Hány éves ?!
2024. máj. 10. 09:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a csaj? 15?
2024. máj. 10. 09:13
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez a kijelentés csak a te kissebségi komplexusodat éri érzékenyen. Nem volt semmi baj azzal amit mondott, nem akart bántani szerintem es arra sem akart utalni hogy kis farkad van, csak te parázol azon hogy kis farkad van. Szerintem tetszett neki amit látott, és azért mondta. Az nem tűnik fel, hogy el sem jutottatok volna idáig ha nem jönnél be neki? Ráadásul van kedve újrapróbálkozni is, végképp érvenyes, hogy ez nem a méreteidről szól. Szerintem ő csak imponálni akart neked hogy lásddd el a baját. Ha én a helyedben lennék, halgatnék a hívó szóra ès úgy meg dugnám hogy ne legyen kedve lecukizni a farkam😉. Érdd el nála hogy gondoljon rá úgy mint egy fenevadra👊🏼.
2024. máj. 10. 09:31
 17/24 anonim ***** válasza:
#17: A tetszett neki, amit látott, az letz volna, hogy "de szép farkad van" vagy "isteni, alig várom, hogy betedd". A nevetés közepette "de cuki kis farok" kijelentés nagyon nem bíztató. Persze, akar tenni még egy próbát, de nem csodálom, hogy a kérdezőnek elment a kedve az este.
2024. máj. 10. 10:28
 18/24 anonim ***** válasza:
#16 akart lenni...számolni tudni kell... 😅
2024. máj. 10. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A bánatom adna még 1 esélyt....
2024. máj. 11. 06:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2024. máj. 11. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!