Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen, hogy lendüljek túl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen, hogy lendüljek túl?

Figyelt kérdés

Két-három hónapja ismerkedem egy csajjal. Most eljutottunk, vagy jutottunk volna a szexig. Szenvedélyesen letéptük magunkról a ruhát, a csaj bezuhant az ágyba, én letoltam a gatyám, a csaj elkacagja magát, az mondja "de cuki kis farok", én meg mondom, hogy "ez komoly?", lesokkolódtam. Még sosem kapott a gringó ilyen reakciót.... Nekem elment teljesen a kedvem az egésztől.

Annyi, hogy a csaj nem akart megbántani, bocsánatot kért, csak még ilyen kicsit nem látott, valamint megértette, hogy akkor nekem ma off az akció. Lefeküdt aludni, én kiültem a nappaliba, bontottam egy sört, meg kiöntöttem egy feles whiskyt. Most nézzek ki a fejemből. Reggel meg meló, de nem tudok most aludni.

2024. máj. 10. 00:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mennyire kicsi? 6 cm?
2024. máj. 10. 01:04
 2/24 A kérdező kommentje:

Annál azért szerintem nagyobb.

2024. máj. 10. 01:05
 3/24 anonim ***** válasza:
42%

Hat ez dobbenet! Miert teljesen mereven a tovetol 14 cm ? (Nem lankadtan..mereven) Mert az tenyleg ciki.

15,5-16,5 cm lenne a jo.

17 tol szo szo.. hat, igen

18 tol nalam storno..nem akarom hogy kilyukadjon a mehem..

28/N

2024. máj. 10. 01:44
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Úgy lendülj túl rajta, hogy keress egy olyan csajt, akinek bejön a méreted. Spec én sem szeretem a nagy méretet, a 14 körüli számomra az ideális. Találkoztam már 10 centi alattival is, de nem cikiztem ki a pasit miatta. Nem tehet a méretéről.
2024. máj. 10. 03:10
 5/24 anonim ***** válasza:
39%
Bástya, nem nektek való a szex, mert ha nem volt más kielégítési lehetőség szerintetek, akkor, maradj a sörnél és a rövidnél, aztán a csajod majd intézi más..
2024. máj. 10. 03:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez bunkosag volt a csaj reszerol. En az ilyesmi utan tutira keresnek mas csajt. Valoszinu, hogy valahogy megorobalnek en is beszolni neki. :))

Amugy mekkora valojaban?

2024. máj. 10. 05:59
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

Csomó kérdésem lenne!

Mereven?

Lankadtan?

Miért nem zavartad haza a csajt?

Egyébként, ha lankadtan kicsi, attól még lehet mereven nagy.

Nekem is lankadtan 8cm kb, mereven meg 17. Nem lankadtan kell megdugni. 🤷🏼‍♂️

2024. máj. 10. 07:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki és keress egy értelmes, érett csajt! Senki sem tehet a méretéről, sajnos ez adottság, változtatni nem lehet rajta. Ezt kiröhögni gyerekes dolog. Ez olyan, mintha a csajt nevetnénk ki, mert kicsi és/vagy aszimmetrikus a melle. Csajok, ez nektek sem esne jól (hiszen nem tehettek róla).
2024. máj. 10. 07:53
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát most az van, hogy akkor ma este újra megpróbáljuk, megígérte, hogy nem fog nevetni. Még azt is mondta, hogy biztos jó lesz. Úgyhogy meglátjuk mi lesz.
2024. máj. 10. 08:04
 10/24 anonim ***** válasza:
53%
Gringó? Édes jó istenem...
2024. máj. 10. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!