Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak, ha ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha ennyire keves a szex? Akar meg engem? 20/n

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 eve vagyok egyutt a baratommal, es az utobbi 7-8 honapban tul kevesszer vagyunk egyutt, hetente csak egyszer, az sem mindig sikerul ugy ahogy terveztem, nem eleg kielegito. Kb minden masnap kezdemenyezek, de szinte 10 alkalombol 8-szor vissza vagyok utasitva, ilyenkor azzal szokott jonni hogy tul faradt, stresszes a munka, vagy hogy nincs mar ra eleg idonk. Megertem, de azt nem tartom nagy elvarasnak hogy szeretnem ha o is kezdemenyezne ha van energiaja, mert a folytonos pofara esestol azt erzem hogy inkabb maszturbalnek mint hogy ujra kezdemenyezzek nala. A kapcsolatunk tobbi resze kozel tokeletesnek mondhato, nagyon szeret engem, szinte mindent megad nekem amire szuksegem van erzelmileg ezen kivul, de nem tudom hogy meddig fogom birni ezt az allapotot. Nekem a fizikai erintes a szeretetnyelvem, osszebujas, csok, puszi, kezfogas, ezek mind megvannak, de szuksegem van ra hogy mas szinten is tudjak vele kapcsolodni, es hiaba beszelek vele errol nehezen erti meg. A szexben eleg odaado vagyok, tobbszor kepes elelvezni ugyhogy mindig figyelek ra hogy sikeruljon neki legalabb ketszer-haromszor, van, hogy csak ugy oralisan kenyeztetem es nem varok semmit cserebe (bar neha jol esne). Az en reszemrol annyit, hogy a sok visszautasitastol megcsappant az onbizalmam, nem merek ranezni kozben, nehezen elvezek el, nehezen engedem el magam.. Hianyzik, hogy akarjon engem valaki, huzza kicsit az agyam, hogy meg akarjon szerezni es ne mindig nekem kelljen erolkodni, egyaltalan nem erzem magam vonzonak igy a mostani allapotban. Probaltam mar szexibben oltozkodni, tobbszor szep fehernemut hordani, uj dolgokat kiprobalni, hagyni, hogy o kezdemenyezzen, de most mar nagyon szomoru vagyok hogy semmit nem ernek a dolgok amiket teszek. Nagyon feszult vagyok igy, de nehezen nyulok magamhoz is, mert meg a fantaziamban is tul visszataszito vagyok, nem tudom mit kezdjek ezzel.

Erdekelnenek hasonlo tapasztalatok, akinek tulelte a kapcsolata, hogy birtatok ki ezt az idoszakot?

2024. máj. 9. 23:59
1 2 3
 11/24 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt exemmel a helyzet. Annyi különbséggel, hogy néha ő kezdeményezett, de mindig akkor, amikor tényleg hulla fáradt voltam (pár hónapos baba, munkahely, háztartás…), és amikor elutasítottam, akkor elhordott mindennek, hogy biztos megcsalom…kb havonta 1x voltunk együtt. Nekünk szakítás lett, teljesen elhidegültünk egymástól.

27N

2024. máj. 10. 06:16
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező… van egy barátnőd akinek pöcse nőtt…
2024. máj. 10. 07:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet, én igényeném gyakrabban ő nagyon ritkán. Én vagyok a férfi és közel 30 éve tart ez a kapcsolat, az első 4-5 évben működött, majd folyamatosan csökkent az ő igénye. Most havi 1 az átlag. Neked se fog tartósan javulni a helyzet, ha neked ez fontos ne várj sokat, még időben lépj tovább. F
2024. máj. 10. 07:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen még nincs miért megalkudnod. Cseréld le.
2024. máj. 10. 07:25
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Voltam így pasiként. Egyszerűen elmúlt bennem valami, ami miatt nem kívántam az akkori párom. Mellette szépen elvoltunk, szerettük egymást, de valahogy nem kívántam már, pedig semmit sem változott külsőleg. Az intő jel lehetett volna, hogy amikor megismerkedtünk, már akkor sem volt olyan személyiség, akik felhúzta volna az agyam szexuálisan. Inkább amolyan passzívnak mondanám, de nem volt elutsító, csak valahogy nem volt benne szenvedély. 4évig húztuk, aztán vége lett. A mostani párom egy vadmacska. Ő állandóan a farkamat gyúrja. El is neveztem f@szgyúrónak, mert állandóan ott jár a keze. Még akkor is, ha filmet nézünk stb. Kérdeztem tőle, miért csinálja? Ő azt mondta, hogy imádja fogni a farkamat és hol izgatja, hol megnyugtatja ha fogdossa. Aludtunk már el úgy is, hogy bent tartotta a szájában lankadtan is, mint egy cumit. Ő már farok mániás és nekem ez nagyon bejön.
2024. máj. 10. 07:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez a helyzet, csak fordítva. Mindig kezdeményezek, de a barátnőm állandóan visszautasít. Már legalább fél éve nem is volt köztünk semmi. Igénylem a testi kontaktust, de a részéről semmi. Tudom, hogy szeret, de ennek ellenére nem kezdeményez, nem csinál semmit. Többször mondtam már neki, hogy ez nem lesz így jó. Magától meg sem csókolna, én "erőltetek" mindent. Nekem is elment az önbizalmam a sok visszautasítástól. Be is fogom fejezni vele a kapcsolatot.

Szerintem neked is az lenne a legjobb, ha keresnél mást.

27F

2024. máj. 10. 08:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom amikor te csinálod neki az orált (csak úgy, viszonzás igénye nélkül), akkor azért nem utasítja vissza hogy ne csináld mert fáradt és stresszes ugye?
2024. máj. 10. 08:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a szitu, csak te 15 év előnyben vagy. Most lépj, amíg ilyen fiatal vagy. Előtted az élet, kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb szexben és partnerekben.
2024. máj. 10. 08:51
 19/24 anonim ***** válasza:
39%

Keress szeretőt mellette

37 f

2024. máj. 10. 09:24
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Amikor ilyeneket olvasok mindig elképedek, hogy ilyen embereknek (legyen nő vagy férfi) van párja, nekem meg, akinek ha lenne valakim akit szeretek és akihez vonzódok leteperném amikor csak tudnám, nincs. Fasza😀😔
2024. máj. 10. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!