Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti hányból hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hányból hány olyan lánnyal, nővel találkoztatok már élőben, akiknek volt punci piercingje?

Figyelt kérdés

Én már jó pár nővel voltam, 25-30 közötti számban voltak partnereim de még soha nem láttam punci piercinget élőben, csak két mellbimbó piercinget.

Az a benyomásom, hogy nagyon ritka, nem úgy mint mondjuk a köldök, bimbó és orr manapság. Ti mit gondoltok erről, mennyire jellemző manapság?

2024. máj. 9. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
12 ből 1 volt punci piercinges. Nyelvesből sajna egy sem, tök kíváncsi vagyok milyen úgy a csók pl. Cicipiercinges sem volt még sajna...
2024. máj. 10. 00:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van odalent
2024. máj. 10. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy, nejemnek van. 2 kis "bogyó" a csikló felett.
2024. máj. 10. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
1 ilyen lannyal voltam
2024. máj. 10. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Eggyel sem.
2024. máj. 10. 07:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb 15ből 0. Mellbimbó is 0.
2024. máj. 10. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:

0.

Remélem így is marad, nálam a maximum a fülbevaló, az összes többi rendkívül taszító.

2024. máj. 10. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy ilyen nagy piercing kedvelő csajjal, volt is neki bőven, intim piercing is több volt neki, ha jól emlékszem olyan 8-9 db de amúgy nagyon bejött, kicsot óvatosabban kellett vele bánni nyalásnál de jól nézett ki, más lánynál nem találkoztam még intim pc-vel, mellbimbó piercinggessel is csak egyel még ezen a csajon kívül.
2024. máj. 10. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 intim piercinges lánnyal voltam eddig, de mellbimbó piercingeshez még nem volt szerencsém. Egyébként nekem is van intim helyen piercing 😁
2024. máj. 12. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Régebben jártam mellpiercinges lánnyal, aztán amikor megismertem a jelenlegi páromat (most már feleségem), kiderült, hogy neki is van. 2 éve pedig sikerült rávennem, hogy odalentre is csináltasson.
2024. máj. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!