Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elmondjam az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam az ismerkedés elején a lánynak hogy nekem kicsi a farkam?

Figyelt kérdés
Nyilt lapokkal szeretnek jatszani (13 centis)
2024. máj. 9. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
A nők is azzal kezdik az ismerkedést hogy mekkora puncijuk van???
2024. máj. 9. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem csak 12 centi. Finoman szoktam közölni, ha már ismerjük egymást egy ideje, és hamarosan szex lesz... Nem a konkrét méretet mondom, csak azt hogy kisebb, mint az átlag.
2024. máj. 9. 15:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Utso: es mi a reakciojuk erre?
2024. máj. 9. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
8%

Leszarom, hogy gáz elmondani. Éljetek ti is kis farokkal! Majd megtudjátok mennyire istencsapása ez a tulajdonság.

Elmondom, mert így esik jól. A csaj meg kibírja, hogy most ezt gáz volt hallani... Nehogy már mindenben próbáljak megfelelni. Ha nekem úgy jó, hogy figyelmeztetem a mérettel kapcsolatban, akkor meg is fogom tenni.

2024. máj. 9. 15:59
 15/19 anonim ***** válasza:

"Utso: es mi a reakciojuk erre?"

Eddig teljesen normális reakciók voltak. Főleg sablon dumák. "Nekem úgy se az számít" "Jó lesz az, ne aggódj"

Mondjuk nem random hozom fel a témát, hanem ha pont valami szexel kapcsolatos dologról beszélünk. Meg ilyenkor már ismerem annyira őket, hogy látom nem lesznek bunkók.

Volt már olyan is, hogy nem volt alkalmam elmondani neki szex előtt. De nem hagyott ott a 12 centis farkam miatt. 2 évig voltunk együtt. Ez alatt a 2 év alatt nyilván beszéltünk mindenről, így a péniszem méretéről is. Azt mondta neki pont jó ez a hosszúság. Tudtam neki orgazmust okozni ekkora mérettel is.

2024. máj. 9. 16:10
 16/19 anonim válasza:

hát finoman célozhatsz rá, vagy megkérdezheted hogy mi a preferencia.

nekem 1x volt ilyen, a fiú bevallotta hoyg neki csak 12cm , akkor érdekelt a dolog mert ilyen kicsit még nem láttam, így kivertem neki :P

2024. máj. 9. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp
2024. máj. 9. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát nem ezt akarom hallani a 3. randin 😅 és félre ne értsd, nem azért mert lelohaszt, hanem mert nem vagyok rá kíváncsi. Majd ha eljutsz addig, hogy ruha le, akkor esetleg közöld, ne legyen döbbenet, de amúgy eszedbe se jusson. Amúgyis, tele akarod kürtölni a várost? Úgy fognak ismerni, hogy a Kisfarkú XY.
2024. máj. 9. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
2024. máj. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!