Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis péniszű férfiak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis péniszű férfiak akik elfogadták testi fogyatékosságukat, hogyan sikerült?

Figyelt kérdés

Ne kezdjük a felesleges vitát hogy a technika számít. Tény, hogy az átlagos (15-16)és a nagy az sokkal többet ad a kicsinél ami rendesen nem tölti ki a hüvelyt. És nem a vastagra gondoltam.

Van olyan srác aki tisztában volt azzal hogy ilyen durván kiszúrt vele az élet de valahogy elfogadta a hiányosságát és lelkileg túllépett rajta? Vagy olyan is létezik akinek egy hamis, torz képe alakult ki a témáról és abban a hitben el hogy az övé nem kicsi? Van sok olyan férfi akit a rossz szex miatt dobnak a kapcsolatból ami összefügg a kis mérettel, mivel nem érzi eléggé a nő, de nyilván nem mondja el neki és így éli le az egész életét. Én mint érintett személy már elfogadtam hogy hosszútávú kapcsolatom sose lesz, pedig voltam kb 12 lánnyal. Egyik tágabb volt mint a másik, természetesen ez az én testi fogyatékosságom sajnos.

máj. 9. 07:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
63%

Eleve a kérdésfeltevésben egy hibás hipotézis van elkönyvelve igaznak: az átlagos péniszméret NEM 15-16 cm. [link]

De utána lehet keresni más forrásokban is, pl. itt egy külföldi, korra lebontva (át kell váltani a mértékegységet). [link]

A "hamis, torz képet" tehát te és a hozzád hasonlók terjesztik.

A férjem 13 cm körül van, hála istennek neki se jutott eszébe soha - nem is volt rá oka - hogy "fogyatékossága" lenne. Engem olyan szinten érdekeltek a számok, hogy hároméves kapcsolat után jött fel a téma egyáltalán.

Le lehet pontozni nyugodtan, attól még igaz.

máj. 9. 11:29
 22/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hiába állítod be magad szex professzornak, akkor is hülye vagy ezekhez.
máj. 9. 11:35
 23/42 anonim ***** válasza:

És melyikkel jobb szexelni? Azzal akit szeretsz a "kis" méret ellenére is, vagy olyannal aki csak kihasznál mert tudja, hogy a "nagy" méretével bármelyik csajt megkaphatja?

Mert a méret mellett fontosabbnak kellene lennie az érzelmeknek, a férfi kinézetének, a humorának és csak sokadik szempont lehetne a farok méret. Vagy a punci kinézet.

máj. 9. 11:36
 24/42 A kérdező kommentje:

21# tevhit, ezek a kutatasok mindig levonnak 1-2 centit. Milyen erdekes hogy tobb ezernyi amator szexvideot neztem es ez alapjan is 15-16 az atlag. Pszichologiai cellal irnak mindig indokolatlan kis meretet atlagnak. Es arrol nem szolt az irasod hogy

szerinted jobb e nagyobbal.

23# te olyan vagy mint a legtobb no, konkretan csak megturi a kis meretet es elfogadja. De nyilvan jobb lenne ha az a szereto ferfi nagyobbal rendelkezne

máj. 9. 11:51
 25/42 anonim ***** válasza:

"Es arrol nem szolt az irasod hogy

szerinted jobb e nagyobbal."

Hogy megválaszoljam ezt a kérdésedet is: szerintem nem jobb nagyobbal. Sőt, pár centi plusz, és már fáj is.

Az amatőr szexvideók meg, mint a valóság - ne röhögtess. :) Persze, biztos az összes kutatás, meg felmérés kamu - az is, ami a szülőknek szól a péniszméret korfüggő változásáról (ld. második link), ugyan már. De látom, te bebeszéltél magadnak valamit, és akárki akármit állít, neked akkor is csak az lesz az igaz. Úgyhogy részemről itt befejeztem a témát,

21. voltam.

máj. 9. 12:40
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

A testi fogyatékosság akkor okoz súlyos lelki problémát, ha olyasvalamiben gátol, ami az életed, az identitásod fontos része. Egy átlag embernek egy ujj elveszítése egy trauma, egy zongoristának meg kb a világ vége. Szerintem a legtöbb férfi úgy van szexszel, mint zongorista a zongorázással, és a kis farok a zongorista hiányzó ujja. Amit te elfogadásként írsz le, hogy pozitívan probálsz hozzáállni ahhoz, hogy zongorista vagy, aki nem tud zongorázni. Hát... sok sikert hozzá.

Az elfogadás az, hogy ehhez képes vagy tárgyilagosan hozzáállni. Nem egy szerencsétlen, nyomorult zongorista vagy, akit megvert az élet, és nem zongorázhat, hanem egy ember, aki k.rvára szeretne zongorázni, de ehhez csak 9 ujja van, és ezt kompenzálnia kell valahogyan, vagy le kell mondania a zongorázásról. Egy zongorista zongorázik, egy ember viszont 1000 dolgot csinálhat, amiből csak egy a zongora. Teljesen más attitűd.

Tárgyilagosan nézve a problémád: a péniszed a méreténél fogva nem képes ütemes mozgással elég stimulációt biztosítani egy nőnek az orgazmushoz. Ez baj, szinte minden nőnek egy komoly lemondást fog jelenteni, de van ennél két sokkal fontosabb kérdés:

1: képes vagy-e ezt kompenzálni valamilyen más módon, hogy a kompromisszum mérlege a nő szempontjából pozitív maradjon?

2: képes vagy-e magadra férfiként tekinteni, ha mondjuk nem a farkaddal, hanem más módon elégíted ki a nőt?

Ha ezekre nem találsz megoldást, akkor még mindig ott van az is, hogy keresel valami teljesen mást, amiben jó vagy, és a férfi identitásodat nem a szexen kereszült éled meg. Ameddig a szemedben a férfi boldogság a behatolásos szexen áll, addig nem lesz könnyű elfogadni a helyzetet.

máj. 9. 14:16
 27/42 anonim ***** válasza:
Én eddig három nővel voltam, mindegyik tudtomra adta, hogy ez a méret kevés neki. Akkoriban 14 centit mértem kb, de múltkor kíváncsiságból megmértem újra és már csak 13 cm volt. Vékony is. Évek óta nem voltam senkivel. Nem tudom, hogy fogadhatnám el ezt, hogy nem fogok tudni társat találni, és soha nem fogok tudni a péniszemmel egy nőt sem normálisan kielégíteni.
máj. 9. 14:22
 28/42 anonim ***** válasza:
Nekem nagy méretem van es mindegyik no mondta eddig hogy mennyire tetszik neki es jobb nekik mint a kisebbekkel amikkel eddig voltak
máj. 9. 14:25
 29/42 A kérdező kommentje:
Dobbenet. De leginkabb az a bosszanto hogy probalnak minket sotetsegben tartani, par itteni valaszolo is. Es ami meg elkepeszto hogy mi nem egy kisebbseg vagyunk hanem nagy aranyban elunk. A 27-es kommentelobol meg letezik tobb millio ferfi azzal a kulonbseggel hogy nekik nem mondtak meg a nok hogy kicsik
máj. 9. 14:31
 30/42 A kérdező kommentje:
A kispenisztagadokat nagyon konnyu meggyozni ervekkel. Azer jo nekik a kicsi mert meg nem probaltak nagyot, vagy ha igen akkor nagyon rossz volt a technikaja vagy ugyetlen volt mas teren.
máj. 9. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!