Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már ezer éve is ekkora bunkók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már ezer éve is ekkora bunkók voltak a magyar nők?

Figyelt kérdés

Idézet:

...egy vacsora során a kellemes esti beszélgetés közben, amin férfiak és nők egyaránt jelen voltak, háziasszony „kitakarta nemi szervét, megvakarta, és mi valamennyien láttuk”. Az arab utazó teljesen elhűlt.

[link]

2024. máj. 9. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem, a sötét középkorban ez volt a normális Európában. Akkor még az arab társadalom fejlettebb volt az európainál, ma fordítva van. Manapság valóban bunkók a magyar nők, de ez a feminista propagandának köszönhető, ami ezer éve még sehol nem volt.
2024. máj. 9. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Kiidegelnek az ilyen mentalitás: elolvasol egy tök érdekes cikket, és kontextusából kiragadva fogsz egy idézetet, belecsomagolod a toxikus prekoncepciódba, és felteszel egy állító kérdést.

Szerintem ma sem bunkók a magyar nők, ezer éve sem voltak azok, a cikk meg pláne nem mond ilyet. Nem, nem vagyok nő, és nem vagyok megsértődve.

2024. máj. 9. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Biztos bejött a háziasszonynak az arab utazó. Mondjuk miután vége lett a vacsorának nem lettem volna a helyébe ha csak az arab utazó nem vitte magával, a többi féltékeny csaj tuti széttépte a viszkető nemi szervét.
2024. máj. 9. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Azt nem tudom, hogy mikyenek voltak, de a mai magyar nők egy része nagyon közönségesen tud viselkedni és elvárják, hogy elbézzék ezt nekik. Indok: mert ők nők, mert ők most kiborultak, mert ők most jól akarják érezni magukat.
2024. máj. 9. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Azért ismerni kellene a teljes sztorit. Mire mondta ezt? Miért hozta fel? Miért volt vulgáris? A poén szempontjából volt fontos?

Amúgy ja, ez nem éppen egy hivatalos esemény legnagyobb fénypontja, csak azért lesz emlékezetes, mert nyers volt.

De nyugi, suttyók mindenhol vannak, nemtől függetlenül is.

2024. máj. 9. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Az hogy van egy proli idiota az mióta minden magyar nő?

Kikérem magamnak hogy ilyen emberekhez hasonlitsanak.

2024. máj. 9. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Hatos, tudod, hogy mi az a "proli"? Te szerencsétlen, gondolom hallottad valahol a kifejezést, és mint aki ráerősít arra, hogy bunkók a magyar nők, te is csak fitogtatod itt a félműveltséged, ja nem, te alúl vagy művelt, ha, valaki jól elintéz.. Tehát, ha valaki dolgozik, és a proletariátus tagja, akkor ... De neked mindegy is minek mondja az ember, mint, ha tyúk elé gyöngyöket szórna az ember.. "proli" családban nőttem fel, és diplomás lettem, öt nyelven beszélek folyékonyan, de tudod mit, ilyen "proli" utáló nők, kerüljenek is el messzire, ti csak nyeljétek Orbán maszlagát..
2024. máj. 9. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
20%

Jujci de belerúgtál valakibe akit nem ismersz te agyonművelt szánalom 🤣🤣🤣🤣

"A hétköznapok során napjainkban a proli kifejezést leggyakrabban közönséges, műveletlen, igénytelen, szegény értelemben használják" google első találat

2024. máj. 9. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok magyar nőt ismerek, de egyikükről sem tételezném fel, hogy nekiállna puncit vakargatni mindenki orra előtt.
2024. máj. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!