Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb barátom dughatja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom dughatja a volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden és tömören, eléggé kattos volt a barátnőm és ez még viszonylag hamar ki is derült és 3 hónap után szakítottam vele, igyekeztem szépen lezárni, mivel egy egyetemre járunk és vannak közös ismerőseink és ebből egyébként két lány barátom volt, akiket egyébként ellenem is hangolt a szakítást követően és ezt követően elkezdett kikezdeni a legjobb barátommal, aki ezt jelezte nekem, de ezt inkább úgy éreztem, hogy az orrom alá akarja dörgölni és dicsekedni, mint férfi, hogy tetszik a volt nőmnek, ekkor ezt én mondtam neki, hogy nem lepődnék meg azon, hogy bosszúból be is feküdne alá.

Mellesleg, ami idő alatt mi együtt voltunk azidő alatt láttam olyan beszélgetést a telefonjában, ahol egy sráccal beszélt intim dolgokról, a beszélgetésből kiderult azt, hogy hosszabb ideje tartó szexkapcsolatuk van (Ő adta a kezembe a telefonját részegen és ekkor láttam meg a beszélgetést)

Ezt követően zártam le vele a dolgot és igazából nem is akartam megbeszélni vele, minek? Nem voltam belé szerelmes és alapból is offos a sztori... Szépen elváltunk ekkor 1-2 hétre felkínálta magát még nekem egy este folyamán, hogy menjünk át hozzám és ekkor én inkább elvittem haza 40km-rel odébb! Mondtam hogy nem akarok tőle semmit... Azóta ilyen elmebeteg és hangolja ellenem a barátaim és ott tesz alám, ahol tud... és ez tart 10hónapja!

A kapcsolatunk alatt is volt olyan, hogy menstruációs időszaka alatt voltunk együtt, korábban ezt én még nem csináltam soha és nem is jött be a dolog, ez a dolog megtörtént és a legjobb barátom meg elkezdett erről beszélni nekem random (nem tudta, h voltunk így együtt) mármint a mensi alatt történő szexről, hogy Ő biztos nem tudná csinálni és elkezdett engem kérdezgetni és akkor volt ez nekem furi, de elhesegettem a dolgot. Amennyiben sztoriba tett ki valamit akkor állandóan szívezte neki az exem, utcán sétáltak egymás mellett és "véletlenül" volt, hogy a zebrán átsétálva hozzányomta a melleit stb

Ezeket elmesélte a legjobb barátom, azt mondta hogy jaj ne hülyéskedjek hát nem csinálna vele semmit sem.

Na és a mai nap küldött el nekem egy képet, hogy ki volt a mai skalpja egy lány, akivel együtt volt, hátulról látható a lány derékig és előre van hajolva és a fején paróka, így lőtt egy homályos képet. Ezt nem is tudtam hova helyezni, hogy ez meg mi a f*sz? minek küldött nekem egyáltalán ilyet? Mondtam, hogy ez mi? Meg nem érdekel, hogy kiket dug.

Na de baszki... ugyanolyan X lábai vannak a csajnak, mint az exemnek

Én vagyok paranóiás vagy úgy szívatnak, ahogy illik?

2024. máj. 8. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom...

Ha tényleg így történt ahogy leírtad, akkor szégyen, hogy azt a patkányt a haverodnak nevezed. Keress új barátokat!

Ezeket meg engedd el. Palira vesznek.

2024. máj. 8. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Nyilván nem tartanám annak, rohadt undorító lenne ha ez valóban így lenne! Azonban nem tudom, hogy mi az igazság... ezért nem szakíthatok meg egy kapcsolatot, mert nekem kétes gondolataim vannak, hát mi a fene a garancia arra, hogy ez így van? Amennyiben meg nincsen semmi akkor meg én vagyok a barom...
2024. máj. 8. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira a haverod és képet is küld akkor kérdezz rá ki volt az. Ő mutatta meg vagyis nem kell szégyenkezni. Aztán meglátod.
2024. máj. 8. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

A legjobb haver nem dicsekszik azzal, hogy megtekerte az exedet, hanem mindent is elmond ELŐRE! Aki nem így tesz az nem legjobb barát, csak egy haver.

Ha annyira barátod akkor kérdezd meg nyugodtan tőle ki volt a csajszi.

Egyébként esete válogatja. Az egyik exem dugta a spanom utána - még segítettem is neki hogy szedheti fel - mert a csaj annyira nem érdekelt, s miért ne legyen jó a havernak is? :) S fordítva is jártam, pontosabban bár lehetett volna, de direkt nem dugtam az egyik barátom exét, mert láttam, hogy érzelmileg még nincs túl rajta és sz.rul esne neki (p.na meg van sok, ezért nem érdemes összeveszni baráttal).

2024. máj. 8. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne a haver exével kavarni? Azt hittem, hogy csak a csajok ilyen finnyásak, hogy megtiltják a barátnőknek, hogy összejöjjenek az ex pasijukkal. Nekem is volt olyan csajom, akit a haverom tanított meg szopni, én meg a szűzességét vettem el pár héttel azután, hogy ők szakítottak.
2024. máj. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!