Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor bejön a nőknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejön a nőknek a faszos kép vagy nem?:D

Figyelt kérdés
Olyan sokan küldözgetik. Tutira biztos vagyok benne, hogy azért, mert van, akinek bejön.
máj. 8. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Volt olyan aki kérte és tetszett neki.
máj. 8. 14:41
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
A nőknek nem,de a magukat nőnek kiadó melegeknek nagyon is. Ezért nem jó anonim oldalon küldözgetni,mert átb@sznak. Azt hiszed nő,közben meg nem. Közösségi oldalon meg,ahol látod is,hogy kinek küldöd,ott meg már nem mered,mert téged is látnak és ha nem jön be megszívod,mert megosszák :))
máj. 8. 14:42
 3/18 A kérdező kommentje:
De előtte találkoztatok már?
máj. 8. 14:43
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem pont közösségin kért képet, még aznap beszéltünk hívásban. Igaz találkozni 1 év múlva sikerült, de nem bánta meg egyikünk sem.
máj. 8. 14:44
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem. N
máj. 8. 14:45
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
A nők jelentős többsége nem értékeli pozitívan, ha ilyen képet kap az interneten random férfiaktól. Az már más kérdés, ha esetleg egy pár vagytok vagy szexpartnerek és izgatjátok egymást írásban vagy különböző képekkel.
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor sem küldenék,mert ha rájön,hogy hülye vagy és dob,közszemlére teszi. Nézegesse csak élőben,minek oda kép?
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, az egyik lányhaveromnak egy 45+-os pasas küldött full test faszosan képet, fejjel is.:D El akarta hívni bulizni, felületesen ismerték egymást korábbról. A lány nem ment, de ha ezzel próbálkozott, a 30 év aktív partnerkeresés során lehetett olyan, hogy elment vele a csaj, másképp miért csinálná?:D
máj. 8. 14:56
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Olyan pasitól imádják, aki amúgy is bejön nekik.
máj. 8. 15:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, de csak ha én csinálom! 😄😉👍
máj. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!