Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Lehet "alaposan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lehet "alaposan kielégíteni" egy nőt 12cm-es kukival?

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem. A nők 1-2 százalékát talán, ha vastag.
2024. máj. 8. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Lehet!

Hazudnék ha azt állítanám, hogy ez az "álomméret" számomra, de volt ekkora barátom és mégis nagyon jó volt vele a szex, mert ügyes volt, nem élvezett el gyorsan és jó kemény is volt neki! Nem görcsölt rajta, hogy kicsije van, hanem tette a dolgát...

2024. máj. 8. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Azt gondolom, hogy ki lehet. A saját méretem elég nagy. Ez a lehető legtöbbször csak hátrány volt az eddigi kapcsolataimban. A fájdalmon meg a döbbeneten kívűl eddig más egyebet csak ritkán tudtam okozni a partnereimnek. Ezért gondolom, hogy a kisebb méret akár hatékonyabb is lehet. :) Szerintem minden csak technika kérdése.
2024. máj. 8. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 nem csak az a két véglet van, hogy mini farok amit nem érzel, meg 20 centis, ami fáj.
2024. máj. 8. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem mindegyiket.
2024. máj. 8. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Igen, ebben abszolút igazad van. Viszont a kérdező nem hinném, hogy az említett méretével a mini kategóriába tartozna. Mondjuk nem is tervezek pénisz méretekkel kapcsolatban vitát indítani. 😂 Az biztos, hogy kinek mi az elég az szubjektív és fontos a technika.
2024. máj. 8. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 nekem az már mini😏
2024. máj. 8. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. máj. 8. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
12 centi bőven átlag alatti. Ezt már lehet mininek nevezni, mégha fáj is a sok kisfarkúnak.
2024. máj. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!