Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4 éve vagyok együtt a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve vagyok együtt a párommal de már nagyon unalmas vele a szex. Mivel lehetne feldobni?

Figyelt kérdés

Mindig ugyan az a papír forma. Ugyan úgy kezdjük ugyan az a 2 póz.

Már nagyon unalmas.

Kis mérete miatt nem tudunk kipróbálni annyi pózt mert vagy nem érzem vagy nem ér oda a farkával és állandóan kicsúszik.

Nagyon rég volt már orgazmusom is szex közben mert annyira unalmas élvezni sem tudom hiába fel vagyok izgulva.

2024. máj. 8. 03:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek akkor is ráunhatnak egymásra, ha egyébbként kezdetben elsöprő volt a szex. Nálatok lehet hogy eleve nem volt olyan intenzív, ezért hamarabb jött az megszokás unalom, érdektelenség. Szerintem elsősorban a kapcsolatot kéne javítani, és akkor a szex is javulna.
2024. máj. 8. 04:19
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg egy térdig érő farkú nigériai szerető javíthatna a helyzeten.
2024. máj. 8. 05:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Még a pettinget se lehetne ennyi idő alatt megunni nem hogy a szexet.

Variáljátok kézzel , szájjal és húzzátok el amennyire csak lehet és ne legyen behatolás hanem anélkül élvezzetek el.

Vagy bármivel amit szeret mindkettőtök, lehet kapni sok féle játékszert , vibrátort.

Nyilván lehet az első vibrátor nem biztos hogy jó lesz de venni kell többet és másfélét is.

2024. máj. 8. 05:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáltad már ezt vele (is) megbeszélni?
2024. máj. 8. 06:25
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Vegyetek segédeszközöket. Nekünk nagyon bejött. A feleségem például odavan a mikrofon formájú vibrátorért. Évek óta használjuk előjátékhoz és hatalmasakat élvez. Kapható péniszköpeny, amit a kis méretű férfi felhúzhat, hogy nagyobb legyen a szerszáma. Nekünk már egy sporttáskányi eszközünk van és nagyon sokat segített az együttlétek minőségében.
2024. máj. 8. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmit. Nem a szexet unod - azt nem lehet "megunni", olyan, mint az evés -, hanem a párodat.

Én hat éve vagyok együtt a feleségemmel, és most is leesik az állam, ha levetkőzik, épp úgy, mint legelső alkalommal.

Nekem ő a nőideálom.

Te, feltételezem, már eleve nem úgy léptél a kapcsolatba, hogy rajongtál érte, csak "jobb híján".

Itt nem látok valódi megoldást ott, ahol a szex unalomba fordul.

2024. máj. 8. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a bizalom megvan, akkor mehetnek BDSM jellegű enyhe játékok kezdetben, amiket később ki lehet tolni. Be lehet vonni többest vagy akár pár cserét is. Mi 8 éve vagyunk együtt a feleségemmel, a világ legszebb nője, de nálunk is lankadt volt egyidőben a szexuális élet. Ezután elkezdtük feldobni ilyenekkel és azóta egymással is simán újra élvezzük olykor ilyen olyan fűszerrel megspékelve.
2024. máj. 8. 08:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmivel itt a vége...
2024. máj. 8. 13:15
 9/9 Oldfire ***** válasza:
Eljegyzéssel
2024. máj. 24. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!