Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Imádom simogatni, ujjazni, nyalogatni a nők se..lyukát, feneküket fogdosni.Vannak nők aki viszonozzák ?
Figyelt kérdés
2024. máj. 7. 16:07
1/7 anonim válasza:
Ha van rá igény, nekem nincs vele problémám.
3/7 anonim válasza:
Fuj, mar megint egy alcazott buzavirag.
4/7 anonim válasza:
Igényes nők biztos nem fognak segget nyalni senkinek. Ritka undorító.
5/7 anonim válasza:
Maximum azt hagyom, hogy ujjazza a popsim a partnerem. Nem szimpatikus a popsinyalás meg az anál szex. Viszonozni meg nem fogom.
6/7 anonim válasza:
Érzelmek nélkül biztos nem csinálnám. De a férjemnek mindenét imádom, amibe persze a feneke is bele tartozik, így azt is szívesen kényeztetem. Sőt, kifejezetten izgat, ha bármilyen módon tudom kényeztetni így.
7/7 anonim válasza:
Én is nyalom a pasim seggét ha kéri. Annyira nem szeretem de tudom mekkora öröm neki.
De csak is fürdés zuhanyzás után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!