Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz sugar mommy-t...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz sugar mommy-t találni?

Figyelt kérdés
2024. máj. 7. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz, hidd el. Én próbáltam, de elég sok a szélhámos. Bár igaz az is, hogy nem kifejezetten csicskának álltam volna.
2024. máj. 7. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és még annyi hogy sokan direkt a nagyon fiatal (25 alatt!) hapsikra mennek csak. Gondolom őket még lehet hülyíteni, áltatni, becsapni.
2024. máj. 7. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagy mondjuk mert a fiatal izmos srácokra buknak..? Szerinted a sugar daddyk 40 éves sugar babyket keresnek? Nem, ők is 20.
2024. máj. 7. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2# tényleg amúgy kiket kellene keresniük? :D Nyilván egy fiatal pasit. Aki jól néz ki..
2024. máj. 7. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ... ha egy szemtelenül jóképű, sportos, igényes, a nők nyelvén értő férfi vagy aki bármikor főműsorszám lehetne egy chippendale showban akkor könnyű. Ha a 128. átlagjóska vagy akkor meg kb. lehetetlen.

Egy csomó fiatal pasi bukik az idősebb nőkre (is), ott állnak az ajtajuk előtt, miért fizessen azért amit ingyen is bármikor megkaphat?

2024. máj. 7. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyar viszonylatban kb.lehetetlen.

A fiatalok jobban néznek ki, mi abban a meglepleő, hogy 35 éves, mamahoteles szemübeges dagast Jóskának nem fog senki fizetni sem szexért sem a társaságáért?

2024. máj. 7. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!