Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy dolgoznátok fel, ha egyik reggel arra ébrednétek, hogy a párotoknak összement 12 centisre a pénisze?
Figyelt kérdés
máj. 7. 10:09
1/11 anonim válasza:
Olyan érzés lenne nekem, mint neki az, ha én egyik nap 120 kilósan kelnék fel.
3/11 anonim válasza:
Most is akkorára megy össze neki, ha lelankad.
4/11 A kérdező kommentje:
Én minden reggel arra ébredek, hogy állva akkora...:(
máj. 7. 10:55
5/11 anonim válasza:
Én meg azon sírok, hogy folyamtosan tele van kisfarok kérdésekkel az oldal. Tudom, hogy "gyakorikérdések" meg minden, na de ennyire? Nem mindegy hogy mekkora?
6/11 anonim válasza:
#5 Egyáltalán nem mindegy. Ha meg zavarnak a kérdések akkor nem kell válaszolni rá.
7/11 anonim válasza:
Feljönnék sírni a Gyakorira, mint te, kérdező. Hiszen annak olyan sok értelme van!
8/11 anonim válasza:
Nem túl életszerű haver. Ha egy csaj már a párod akkor nem zavarja, hogy neked csak ennyi van.
9/11 anonim válasza:
5-ös nyugi a nagyrészük troll, én is trollkodtam már ezzel párszor de igazából nagy farkam van.
10/11 anonim válasza:
Nem esnék kétségbe elküldeném orvoshoz hátha vissza lehet valahogy fordítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!