Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúktól kérdezném miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúktól kérdezném miért lehetett ez?

Figyelt kérdés

A fiú többször jelezte ne simogassam neki a péniszét? Félt attól hogy elélvez, vagy miért lehetett? Utána a herék alatti részt cirógattam, akkor is rám szólt ne csináljam. Majd mikor betette, lelankadt neki. Óvszert használtunk.

20/22 évesek vagyunk.

2024. máj. 7. 07:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Balfax a pasi. Jézusom... 😄
2024. máj. 7. 07:56
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom. Csináld nekem akkor szerintem tudok mit mondani
2024. máj. 7. 07:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínűleg szűz még,és fél attól hogy elsül.Mondd neki nyugodtan,hogy nem gond ha elélvez.Eleinte előfordul ez,a női kéztől is.
2024. máj. 7. 08:05
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta volt már lánnyal előtte. Csak így kicsit olyan volt, mintha semmi se lett volna jó amit csináltam.
2024. máj. 7. 08:10
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ott már nagy gond van! Egy egészséges szexualitású férfi , vagy is bocsánat, kisfiú, ilyenért nem szól. Erről szól a szexualitás. Nem az óvszer a gond, ez csak kamu, ha erre fogná. Kérdező te egy éretlen kisfiúval szexelsz, akinek a faxverés az élete, és csak ő tudja ezt irányítani, mert ehhez van szokva.
2024. máj. 7. 08:10
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Ne vedd készpénznek amit egy fiú mond,ők letagadhatják,nem úgy ,mint a lányok.Tuti,hogy szűz még.
2024. máj. 7. 08:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy volt lánnyal, ez kamu!
2024. máj. 7. 08:12
 8/22 A kérdező kommentje:
Volt neki barátnője, ismerem is őt. Szerintem le is feküdtek, csak régen volt lánnyal. Ezt mondta is mondjuk.
2024. máj. 7. 08:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá a volt barátnőjénél.Hogy viselkedett vele az ágyban.Aki már kipróbálta a puncit az nem így viselkedik.
2024. máj. 7. 08:28
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem kérdeznék ilyenre rá. :)

Nem lehet, hogy velem volt a baj? És én nem csináltam jól valóban valamit?

2024. máj. 7. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!