Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyenged romantikus ferfi milyen szex kozben? Nem vadul ?
Figyelt kérdés
máj. 6. 20:32
1/11 anonim válasza:
Biztosan, hogy olykor bevadul és azért mert a nő SZINTÉN kívánja a gyorsabb, keményebb tempót!
2/11 anonim válasza:
Talán. Szerintem sajnos ritka, aki mindig gyengéd.
3/11 anonim válasza:
Nekem a mostani barátom romantikus, jó vele a szex. Mindig hagy időt, van előjáték, rendesen felizgat, hogy nedves legyek és akarjam a szexet, nem úgy, mint az előzőek. Általában lassan kezdi és amikor már nekem nagyon jó, akkor gyorsabban csinálja. Olyan értelemben nem vadul, hogy pl. fájdalmat nem okoz, néha kicsit meghúzza a hajam, vagy rácsap a popsira, de nem úgy, hogy rosszul esik és piros lesz a bőröm vagy ilyenek. Szereti a kutyapózt is, ha én már elmentem akkor szokta és akkor úgy keményebben dug, de akkor sem fájdalomig. Nem tudom, talán ő a mérete miatt is óvatos, vastag és 20 centis a szerszáma, először halogattam a dolgot mikor láttam, mert előtte nem voltam csak kisebbekkel. Szereti a szép lámpákat, gyertyákat, néha eszünk közben édességet. Nem unalmas egyébként vele, kipróbálunk mindig valamit, voltunk bekötözött szemmel, beöltözős is volt (nővér-beteg), kipróbálunk vibrátort, pénisz gyűrűt, szextársast. Szerintem egyénfüggő, nekem tetszik, hogy ő romantikusabb fajta.
4/11 anonim válasza:
Miért lenne ugyan mindig gyengéd? Még én nőként is megunnám, hogy állandóan gyengéd lenne, törékeny porcelánként tekintene rám. Kifejezetten szeretem a szenvedélyes, "durvább" szexet, szeretkezést. Lehet attól gyengéd az előjáték, utójáték, sőt maga az együttlét is, de általában véve, vagy néha a vége felé, az orgazmus közelében mindkettő fél igényli a a keményebb szexet.
Ti még nem szexeltettek, vagy mi?
5/11 anonim válasza:
3, szerintem nem tudod, mit jelent a romantikus.
6/11 anonim válasza:
4, én nem akarom, hogy keményen dugjanak. Nekem rossz. Nem fáj, csak rossz.
7/11 anonim válasza:
Bakker de az "ösztön", hogy a csúcspont felé haladva egyre inkább bepörögsz, egyre inkább oda akarsz kerülni, egyre jobb, magadon kívül vagy és az a férfiakra is érvényes mint a nőkre. Igen, persze jólesik a lassú, gyengéd, odaadó szeretkezés is, de attól még ugyanúgy szeretkezés az is amikor jól keményen szexeltek mert szeretitek, kívánjátok egymást.
8/11 anonim válasza:
attol mert van egy romantikus enje meg nem feltetlen gyenged, illetve akinek nincs nagy penisze és gyenged azzal nem tud orgazmust csinalni a nonek.
9/11 anonim válasza:
7, de te ugye azt tudod, hogy csak a saját testedben szexeltél, és amit érzel, az RÁD igaz. Azért, mert te azt érzed szex közben, amit, nem jelenti azt, hogy mindenki azt érzi.
10/11 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, és hangulat függő.
Mikor kinek mi, nem egy általános dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!