Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha arra vágyom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha arra vágyom hogy a párom megdugja valaki és én nézhessem?

Figyelt kérdés
Mást is izgat az ilyen?
2024. máj. 6. 07:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatna.
2024. máj. 7. 14:23
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Folyton erről fantáziálok én is.
2024. máj. 7. 14:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Normális, ha én lehetek az, aki megdugja a párodat.
2024. máj. 7. 18:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a filmek miatt alakul így nálatok vagy mert csalt az asszonypajti akit rajta kaptatok és bosszúhadjárat lenne a következő egységgel szemben ami persze önkénytelenüln alakult így. Igazából ömnagatok alázása. Eszetekbe jutott ez már?
2024. máj. 7. 19:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a cuckold normális,akkor igen.Ezt mindenki maga dönti el.Èn szívesen csókolóztam barátnőmmel miután szopott valaki mást,fucklick is jó lett volna,de attól idegenkedett a harmadik,sőt èn is kipróbáltam volna a szopást,úgy hogy nèzi a barátnőm, illetve úgy fejeztük volna be,hogy beleveri a számba a bull farkát.

Sajnos ebből semmi nem lett,mert nem szeretett amikor ezeket tettük,ès le is lèpett tőlem.Szóval ő nem igazán a cuckold ès miattunk csinálta a hármast,meg a többit, inkább maga miatt.Erre kell figyelni,hogy minden közös örömötökre legyen megèlve, különben rámehet a kapcsolat.Ha pedig amúgy is gondok vannak,akkor szinte biztos,hogy átmenetileg az asszonynak jó lesz a plusz farok,de hosszabb távon,ez szintén nem fogja megmenteni a kapcsolatot.

2024. máj. 9. 06:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is szabad megmentés céljából hármasozni, szerintem csak rontana rajta. Igaz, mi nem cuckoldozunk, inkább hármas, de imádom mikor pihenek es nézem ahogy megdugják és elélvez, vagy akár a masik pasi elélvez a punciban.;)
2024. máj. 9. 09:39
 27/30 anonim ***** válasza:

26!25 vagyok

Igen,ez valóban jó lehet nèzni.

Kissè meg lettem vezetve akkoriban,szóval a csaj beadta,hogy milyen menő vagyok,ès milyen fantasztikus lesz,ès izgató.Ez tulajdonképpen így is volt,de utólag kiderült,hogy csak az èn szemszögemből.Ő csak azért tette,mert

1;kevès voltam neki

2;haragudott rám mert szerinte ez az èn hibám volt,hogy kevès vagyok ès csalódnia "kellett" bennem

3;ezzel még tudott alázni valójában is, nem csak úgy játèkból

Összefoglalva:nèha a nők átvernek, dörzsöltebbek,hazudnak,ès gonoszak.

Természetesen nem minden nő ilyen,de èn ilyennel èltem...

2024. máj. 9. 14:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Kèrdező!

Arra nem vágysz,hogy a párodból èpp kivett, puncinedves fxszt bekapd ès ízlelgesd?

2024. máj. 9. 15:00
 29/30 A kérdező kommentje:
#28 de
2024. máj. 9. 15:02
 30/30 anonim ***** válasza:

28 vagyok

Kèrdező,akkor azt már nem is kèrdès,hogy a párodból kinyalnád-e a spermát.Azt gondolom erre lehet jelentkező,megvalósulhat,ha a barátnőd is benne van.

Bár kèrdès mennyire változnának meg a dolgok miután látta,hogy szopsz egy másik fèrfit,ès nyalod a farkáról a puncinedvet.Ezeket azèrt írtam le,hogy lásd magad előtt,ès amennyire izgató, annyira erős kèpek ezek,mèly èrzelmi lenyomattal.

2024. máj. 9. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!