Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a csajomnak, hogy szeretek női fehérneműben lenni? De szexuális hetero vagyok és még gondolatban se érdekelnek pasik!
10es ez nettó hülyeség!
7 éve vagyok házas a szex nagyszerű, szenvedélyes. Ha a megfelelő nővel vagy akkor kB mindegy mit veszel fel.
Én leginkább Bodyban alszom és bugyit hordok.
Ha valaki komolyan azt nézi, hogy mi van rajtad és nem azt, hogy milyen ember vagy akkor mi értelme a kapcsolatnak? Nem attól férfi valaki, hogy mit vesz fel!
A fehérnemű meg a úgyis takarva van.
Igaz, hogy extrába nem vonzza a feleségemét sem de a boxer se.
Inkább az intimség, simogatás, vagy maga a gyíkom. Nálunk ez természetes már, hogy ilyesmiket hordok. Nyáron Pl neki férfi szatén boxer van azt hordja rövidnadrágba.
Most akkor gyorsan fujjogjak rá? Ugyanúgy kicsomagolom abból is...
Kérdező ne parázz ezen.
Csak addig nagy dolog míg te nagy dolgot csinálsz belőle.
11#
Nem azt mondtam hogy nem vagy férfi!Azt mondtam hogy nem vagy vonzó bugyiban egy hetero nő számára.
Ha igazad lenne akkor szoknyába meg tűsarkúba is elmennél dolgozni,hisz ugyis az számít,hogy milyen munkaerő vagy,nemigaz?
Nem attól vagy jó dolgozó,mert nadrágot hordasz,nem?
De valamiért nem szoknyába mész el melózni,hanem nadrágba!!
Amúgy megnyugtatlak,hogy kb lexarom hogy mi folyik más hálószobájában.A kérdező meg gondolkodjon el,hogy neki mennyit ér meg,hogy önmagát adja.Mert ugye mostanság ez a módi.Télleg nem kell parázni!Csak ne legyen meglepődve esetleg azon,hogy a párja nem fog a nyakába omlani,Jaj drágám ,alig vártam hogy tangát meg melltartót viselj,mert annyira vágytam erre !!
Ha van párod lazán beszélgess el vele:
Kérdezd meg: Ő miért hord csipkét? Magának akar tetszeni? Neked akar tetszeni?
Ha magának akar tetszeni akkor Te neki akarsz örömet okozni azzal hogy Te is szépet viselsz.
Ha neked akar benne tetszelegni akkor bevalhatod hogy neked is tetszik így szívesen hordod.
A lényeg a tálalás.
Gondolom senki sem szakadsz sáros gatyában áll neki szerelmeskedni.
Én már tudtam olyan alsót rendelni ami csipke és megvan a férficsomagnak a helye. Remélem elterjed majd.
A tangában az a jó hogy kicsi.
A csipke bugyi meg szép bárki is viseli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!