Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bikiniben szexelni kutyapózban milyen érzés a férfiaknak?
Figyelt kérdés
25/L2024. máj. 4. 22:31
2/16 anonim válasza:
Alul kicsit bevág a bikini, de megszokható ;)
3/16 anonim válasza:
Más nem fogja érdekelni, csak hogy minél előbb bejusson.
4/16 anonim válasza:
Jajj, Istenem, csak egy poént akartam bedobni (2-es voltam), még ott is a smiley a végén, de a sok degenerált már írja a priviket "csajszi vagy?, "kipróbálnám veled"...
Nem, mivel a kérdező férfiakat kérdezett, így én is az vagyok!
Menjetek és verjétek ki valami poreszre, ne priviket irogassatok!
5/16 anonim válasza:
Nekem zacsinál bevág, szóval nem szeretem.
6/16 anonim válasza:
Azert attol is függ milyen bikini
7/16 anonim válasza:
Szűz hatást ad, ha nem húzom félre a bugyit mielőtt bedugom !
8/16 anonim válasza:
Szar. Én csak pucéran szeretem. De bikiniben semmiképp, méret keményen bevág
9/16 Hussaro Hungaricus válasza:
Nem vennék fel bikinit, hiába kérné a barátnőm.
10/16 anonim válasza:
Ha felvenném a nejem bikinijét, abból nem szex lenne, hanem röhögés. Fogalmam sincs milyen pózban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!