Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak/Mi lehet az?
Figyelt kérdés
15 éves kamasz fiam alsóneműjén fehér foltokat találtam. Mi lehet az?máj. 4. 21:43
3/21 A kérdező kommentje:
Nem szereti a tejet.
Egyedül nevelem. Kérlek normálisan válaszoljatok. Köszönöm
máj. 4. 21:46
4/21 A kérdező kommentje:
2
Az még lehetséges is.
máj. 4. 21:47
5/21 anonim válasza:
Elég nagy baj, ha csak 15 éves korától kezdve jelentek meg azok a foltok, mi már 12-13 éves korunktól kezdve rendszeresen vertük 😃
Teljesen normális. Durranás után kicsurgott, vagy beledurrant a gatyába éjszaka. Mindenkivel előfordult.
6/21 anonim válasza:
Hogy lett neked gyereked, ha nem vagy tisztában azzal, hogy mi jön belőle?
7/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a srác és fél hogy mit gondol az anyja amikor mossa a gatyáit.
8/21 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudhatom hogy a kamasz fiúk mit csinálnak kamasz korban. Ugyan is én nő vagyok. Az apja meg elhagyott minket a szülés után pár nappal
máj. 4. 21:52
9/21 anonim válasza:
Mi köze ennek ahhoz, hogy nő vagy? Informálódni kell és tisztában lenni a dolgokkal, főleg, ha van egy kamasz fiad, de sanszos, hogy kamu a kérdés.
10/21 anonim válasza:
Csináltál egy gyereket, tehát nyilván 15 éve betonbiztosan tudod, mi az a "gəci".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!