Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiuk érzik első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk érzik első alkalommal hogy szüz vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Már többször is ujjaztam magam de még nem voltam fiúval ha egy ujjal csinálom nem fáj de ha kettővel akkor igen.(nem vastag az ujjam ) Akkor én nagyon tág vagyok?

Meg amikor elöször csináltam se éreztem a szüzhártyamat

Ezt inkább mondjam el a barátomnak vagy csak akkor ha észreveszi , egyáltalán észreveszi? Nekem már nem fog fájni az első?

2024. máj. 4. 19:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Inkább mond el neki, nehogy nagyon bedurvuljon. Úgyis észer fogja venni, egy cseppet vérezni fogsz.
2024. máj. 4. 19:21
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
A tapasztalt pasik észre veszik. Hát a barátod az nem biztos!
2024. máj. 4. 19:28
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Nálam nem jött rá a volt párom, hogy szűz voltam. Utólag úgy gondolom, hogy elmondtam volna neki. Nincs ebben semmi szégyellni való, nálam pl. ma már fontos, hogy beszélgessünk is az új partnerrel a szexről, mielőtt belevágunk. Ha elmondod neki akkor jobban oda fog figyelni, tudni fogja és gyengéd lesz. A behatolás előtt próbáljátok meg azt is, hogy ő ujjaz téged. Rosszindulatú kommentekre ne hallgass (ha lesz), nekem ezek a jó tanácsaim. 23N
2024. máj. 4. 19:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ha odafigyel rád és kommunikáltok közben akkor nem fog fájni.
2024. máj. 4. 19:29
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp mondd el. Ha normális a srác, akkor azon lesz, hogy az első alkalom rólad szóljon, figyelmes és türelmes lesz. Így fair mindkettőtök részéről. Neki lesz lehetősége jobban odafigyelni rád, különlegesebbé tenni, neked meg ellazulni és nem azon agyalni, hogy mit vesz észre és mit nem. Én egyszer voltam egy sráccal, akiről utólag derült ki, hogy szűz volt és én voltam neki az első. Rosszul esett, hogy nem tudtam, mert akkor másképpen csináltam volna dolgokat, pedig lány vagyok. De akkor is...
2024. máj. 4. 19:37
 6/27 A kérdező kommentje:
És arról szóljak neki hogy már ujjaztam magam?
2024. máj. 4. 19:40
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt nyugodtan elmondhatod, hogy már ujjaztad magad.

És azt is mondd el mindenképp, hogy szűz vagy.

Remélhetőleg így gyengedebb, türelmesebb lesz, jobban oda fog rád figyelni.

Hajrá! Sikerüljön nagyon jól!

2024. máj. 4. 19:48
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
#6! Nem csak arról! Általában a szexről a kölcsönös vágyakról beszélgessetek őszintén! Sok későbbi problémát lehet vele megelőzni!
2024. máj. 4. 19:49
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
Nyilvàn igen. Mivel ha egy tapasztalt fiúval összekerülsz, aki ràadàsul màr sokat szexlet, simàn levàgja.
2024. máj. 4. 19:59
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A cerkával nem érzik, a visszafogottságodról, félénkségedről észre lehet venni. Mindazonáltal bocs, de tényleg megvan a párod és közted a megfelelő bizalmi kötelék a szexhez ha félsz elmondani neki, hogy még szűz vagy???
2024. máj. 4. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!