Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi először vibrivel csináltuk, de lassan, és sok síkosítóval!
Köv alkalommal, már ment rendesen is, de fokozatosan.
Azóta is szoktuk csinálni, de nem sűrűn.
Az első alkalommal borzalmas volt, de ez 100%-ban az első pasimon mulott. Bár beszéltünk róla, hogy 1x majd a jövőben kipróbáljuk, minden előjel nekik berakta a popsimba is.
Ettől függetlenül egy másik pasimmal is kipróbáltuk, és az nagyon kellemes volt. Orgazmusom nincs analba, se időnként kívánom.
Odafigyeléssel, fokozatos tágítással, síkosítóval, kommunikációval.
Eddig minden partnerem az elsőt is, s az összes többit élvezte.
Írj, ha érdekel ezzel kapcsolatban valami.
Az akkori párommal mi fokozatosan készültünk rá. A síkosító alap. Először csak megujjazta a popsim miközben orálisan kényeztetett, meg kutya pózban is. Második alkalommal előkerültek a plugok is ujjazás után. Harmadik alkalommal egy üvegből készült gömbös fokozatosan szélesedő dildó is bejött a képbe. És csak negyedik alkalommal hatolt belém. Nekem nagyon jó élmény volt az első, és azóta is szeretem.
A fokozatosság és a síkosító mellett még a higiénia is nagyon fontos. És a férfi mindig húzzon óvszert. A seggből szájba/punciba nem jó, nagyon csúnya fertőzéseket lehet elkapni, férfiként is, nemcsak nőként. Okosan kell csinálni és akkor mindkét félnek nagyon jó élmény.
Az első benyomás a fontos.
Volt egy srác akit dugtam annak rendszeresen kellemetlen volt, de mindig hívott, hogy mikor tudunk találkozni... Csajoknál is változo. Van aki meg se nyikkan, van aki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!