Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lenne egy nagy, illatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne egy nagy, illatos, kamillával borított mezőben hancúrozni valakivel?

Figyelt kérdés
Imádok benne még sétálni is és közben ilyen malacságok jutnak az eszembe.

#illat #mező #rét #kamilla tábla
2024. máj. 4. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha lány vagy társulok...
2024. máj. 4. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Hidd el semmivel sem màsabb a kukoricàsnál vagy a nàdasnàl,..

Jó az még màsfél méteres csalànban is, csak dugàs legyen.

2024. máj. 4. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
A csalánosat megnézném. 😲
2024. máj. 5. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy aztán megegyenek a kullancsok, pláne ha fertőzött is van köztük? Kösz, de inkább kihagynám.
2024. máj. 5. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 Te akkor csak úgy a természetben se szeretsz kint lenni?

Nekem már többször is volt úgy, hogy csak úgy széttett karokkal, hanyatt vetettem magam a réten és csak feküdtem ott, becsukott szemekkel. Volt többször is, hogy be is aludtam közben. Isteni érzés volt.

Itt van most ez a kamillával borított mező is, ez egy csoda. Olyan mint egy hatalmas illatozó paplan. Fantasztikus.

Kullancsok? Na és? Megtalálom és kiszedem. Probléma letudva.

2024. máj. 5. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, én magas fűbe nem megyek soha, hacsak nem muszáj.

"Megtalálom és kiszedem"

Ja, kivéve ha olyan területen van, amit nem érsz el. És elég halálos betegségeket terjesztenek. Plusz most már a szúnyogok is egyre veszélyesebbek sajnos.

De hát nekem mindegy, mit csinálsz, mindenkinek más a fontossági sorrendje.

2024. máj. 5. 15:51
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Úgy 30 éve, napi szinten kint vagyok a természetben és még mindig élek. A véletlen szerencse műve lenne? Kötve hiszem.

Ezt a kamillás dolgot próbáld ki, szenzációs élmény. Én már indulok is, mert ez sem tart örökké.

(Ha nem írnék ide többet, akkor biztos a kullancsok, meg a szúnyogok végeztek velem.:-)

2024. máj. 5. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek vàlogatósak...

Jaj kullancs, jaj süt a nap, jaj meleg van, jaj szél fúj, jaj koszos lesz a nàjkim, jaj nincs térerő ott kint, jaj megjött a gàzszàmla....

Én is erős 30 éve horgàszom, ismerem a természetet. Meg lehet élbi benne mimden földi jót. :)

2024. máj. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!