Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kicsit nagyobb pocak bejön? (kép)
2024. máj. 4. 13:49
31/60 anonim válasza:
Igen, bejön, viszont én is kövér vagyok, ami neked már lehet nem tetszik:)
32/60 anonim válasza:
Barátnőmnek is ilyesmi alkata van most 3 év kapcsolat után. Nem azt mondom, azért sajnálom hogy már nem olyan vékony és feszes mint régen. De én is sokat híztam így nem panaszkodhatok.
De azért ilyen felsőt inkább nem kéne felvenned.
34/60 A kérdező kommentje:
Pár hónapja még jó volt rám a felső...
2024. máj. 7. 12:13
35/60 anonim válasza:
Hát akkor, ha így folytatod, hamarjában lógni fog a hasad.
36/60 anonim válasza:
Lassan kihízod az összes ruhádat, rosszabb esetben a hasadon fog szétszakadni.
37/60 A kérdező kommentje:
Szerintem a lógástól még azért messze van
2024. máj. 7. 12:28
38/60 anonim válasza:
Csak hiszed :D csak eszel, eszel, és hoppá, hirtelen azon kapod magad, hogy gurulsz
39/60 A kérdező kommentje:
🙄🙄🙄
2024. máj. 7. 13:20
40/60 anonim válasza:
Szio , szerintem nagyon csini és cuki meg sexy a pocakod , és szerintem lehet nagyobb is meg pufibb , ölelgetni valobb ^w^ , ha esetleg lenne kedved beszélgetni erről kérlek írj priviben ^w^ , 21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!