Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek milyen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Nektek milyen az “álomnő”?

Figyelt kérdés

Itt nem a külsőségekre gondolok, hanem belső, személyiség stb. Mind intimebb dolgok, mint sima hétköznapi dolgokra gondolok. Pl milyen szexet “vártok el”, mennyit, milyen gyakran, milyen dolgokat vállaljon szex terén, illetve sima, hétköznapibb dolgokban is, mi az amire azt mondjátok, hogy “vele akarok élni, ő az igazi”?

Persze a kérdés vonatkozik akár szexkapcsolatra, akár egyalkalmasra, akár hosszabb távú vagy házasság (az utolsó kérdés persze inkább hosszabb távúra vonatkozik).

Szimplán elmélet, érdekelnek a válaszok :)

Köszönöm ha válaszolsz! :)

27N

2024. máj. 4. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Számomra úgy igazán nincs. Ismernem kéne az illetőt, akkor tudnám eldönteni.
2024. máj. 4. 10:50
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

Amikor csak a főkérdést olvastam akkor eszembe jutott ami már korábban is sokszor, hogy milyen jó lenne ha az álomnőt (és persze fordítva a nőknek a férfit) össze lehetne állítani. Mert manapság tű a szénakazalban olyat találni aki 100%ig az igényeidnek megfelel. De ebben külső jegyek is vannak nálam, szóval a kérdésed alapján te nem feltétlenül erre gondolsz.

De válaszoljak a kérdésedre is, nekem belső jegyek tekintetében a hétköznapokban inkább introvertált, kicsit gyerekes (játékos mondjuk jobb szó), segítőkész, vidám legyen, de a szexben én inkább szeretem a nem hétköznapi dolgokat (mondhatjuk bdsm-nek is, de ez általában rossz értelemben jön le azoknak akiket nem érdekel a téma). De élvezem a sima szexet is, orális, kézi kenyeztetéseket oda-vissza is. Remélem segített a válasz.

2024. máj. 4. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
16%

Legyen kicsit szubmisszív. Nem hiszek az egyenjogúságban.

Kicsit tudjon főzni. Szeresse a gyerekeket.

Legyen hosszú haja, kis melle.

2024. máj. 4. 10:56
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
Nem kerepel a fülembe, nem beszél vissza, nem hisztizik, szeret főzni, türelmes és megértő. Tulajdonképp ez a jelenlegi barátnőm.
2024. máj. 4. 11:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs álomnő, és a celebkékre se szoktam csorgatni a nyálam. Nagyon sokféle különböző nő lehet egyformán csodaszép. Ebben a korban amiben te vagy, ha nem vagy látványosan egészségtelen és sportolsz néha, akkor már 50% eséllyel indulsz a legtöbb férfinál (ha most csak a külsőről van szó)
2024. máj. 4. 11:03
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel, miről álmodoznak random vadidegen palik egy anonim oldalon?...
2024. máj. 4. 11:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok konzervatív, nem mondom, hogy a nőnek a konyhában a helye és kész, de az tetszik, ha nőies, nem baj, ha modern a felfogása, de azért ne viselkedjen úgy mint egy férfi. Legyen humora, lehessen rá számítani, de ez egy laza kapcsolatban is fontos. Szexuálisan nincsenek extra igényeim, legyen játékos és próbáljunk ki amit mind a ketten szeretnénk.
2024. máj. 4. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Mondok sablon vackokat: egyenes barna haj, formás test, közepes méretű kerek cici, jó illat. +nagyon tetszik ha szép nagyra fejlett csiklója van
2024. máj. 4. 11:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Szeresse a szexet, legyen bevàllalós,tabumentes,kezdeményező,és napi 1 szex legyen.f
2024. máj. 4. 11:14
 10/17 anonim ***** válasza:
46%
Merje nyilvános helyen
2024. máj. 4. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!