Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én egy félénk és gyenge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én egy félénk és gyenge fiú vagyok, akkor az erős nők valószínűleg lenyelnének keresztben, megennének reggelire?

Figyelt kérdés

máj. 2. 16:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
De miért nem lehet edzeni?
máj. 3. 09:20
 22/39 A kérdező kommentje:
Az nem véd meg. A lányok fogai nagyon élesek. Ami a szájukban eltűnik, az többé nem tér vissza.
máj. 3. 16:30
 23/39 anonim ***** válasza:
22: Itt volt a lehetőség! Nagyon sok diák ballagott el tegnap is és ma is. Ha állatnak (pl. disznónak, csirkének vagy báránynak) születsz, mostanra már ünnepélyesen tűntél volna el rántott húsként vagy pörköltként egy éles fogú, szép mosolyú 18 éves lány szájában és sohasem látnánk többé.
máj. 4. 14:35
 24/39 anonim ***** válasza:
#18 tenemvagynormális
máj. 4. 14:39
 25/39 A kérdező kommentje:

De azt gondoltam, hogy mivel én egy gyenge fiú vagyok, a lányok inkább felfalnának.. Ha már emberszámba úgyse vesznek

Nem látod a szépséget a lányok szájában

máj. 5. 13:24
 26/39 anonim ***** válasza:
#25 kedves edesdraga tünemény lehet szép egy száj de az már nem szép ha szét marcangolnak valakit úgy hogy ne állíts olyat rólam amiről halvány lila gőzöd sincs
máj. 5. 17:27
 27/39 A kérdező kommentje:
De ha én csak egy félénk és gyenge fiú vagyok, akkor nem kár értem, nem? Természetes, ha megesznek.
máj. 6. 01:53
 28/39 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek a lányoktól
máj. 6. 14:39
 29/39 A kérdező kommentje:
Van ok a félelemre?
máj. 7. 03:15
 30/39 anonim ***** válasza:
Te nem vagy férfias,egy nyomi kus fiú vagy,a nőknek nem gyerek kell hanem alfa hím,te melegeknél jó lennél k.csögnek.Szerintem próbáld ki azt,ott lehetnél áldozat,mindíg karóba lennél húzva..
máj. 7. 06:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!