Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kiverem beteges hogy 3 perc alatt elmegyek?
Nem, nincs semmi probléma vele. Én is ennyi idő alatt tudom megfejni magam. Amit az első ír, hogy bajt csinálsz vele magadnak, az egyszerűen nem így van. Nem, ha gyorstüzelő leszel/vagy, az nem emiatt lesz/van.
Hidd el tudom mitől beszélek, tapasztalt férfi vagyok. Nincs korai magömlésem szexuális aktusnál (akkor se ha szopnak vagy verik a farkam), általaban bírom ameddig kell (ami nem 3-5 perc)
#7 az aktus hossza egy dolog és más dolog az egész szex hossza. Miért érdekelnének minket a finnek?? 🙄
Abból kéne kiindulni, hogy ez nem sóderlapátolás, hogy megállsz és folytatod ahol abbahagytad. Nem az a lényeg meddig tolod, hanem hogy mit érsz el vele.
Ha pedig megállsz az hülyeség, mert úgy soha nem lesz orgazmusa a csajnak. Visszaesik az izgalmi görbén
#8 anatómiailag 99,9%-ban finnek vagyunk, a szokásaink is hasonlóak. Itthoni kutatást nem olvastam, de biztos van.
Pedig többre megy a megállással, mintha 3 perc alatt elmenne. Addig csókolgassa, vagy használja a kezét, és akkor nem esik vissza sz izgalmi állapota annyira. Nem sóderlapátolás, de nem is ütvefúrás.
Bocsi #9, nem személyeskedés a célom, de meg kell kérdeznem.
1 Mire alapozod az állításodat, hogy nem esik vissza a nő izgalmi állapota?
2 Hány nőnek okoztál eddig hüvelyi orgazmust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!