Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a rosszlanyok.hu oldalról?
A maga módján szerintem gusztustalan az egész koncepció, hogyha mélyen belegondolsz.. egy oldal ahol emberek az árucikkek.. persze értem én, hogy a mai korszakban ez kényelmes és menjen házhoz a kuncsaft stb.. de mégis valahogy az egész szimplán mutatja, hogy a társdalom romlott.
Az meg remélem tiszta, hogy pénzért bárki felteheti oda magát hirdetni. Onnantól meg elmész hozzá és fizetsz és történik ami történik vagy nem.
Kedves kerdezo! Olvass vissza van egy par kerdes errol a temarol:)
Igaz en nem voltam meg senkinel errol az oldalrol.De csak ahozz menj akinek van ertekelese :) Abbol baj nem lehet. Penztarcat ne vigyel csak annyit amennyit megbeszeltel telefonon.
Gondolkodtam már, bkhy felregisztrálok mint szolgáltató. Persze van egy két bökkenő. Legfontosabb, hogy nem akarok felismerhető lenni. Másik hogy hetero vagyok, ráadásul férfi
A csajok pedig a fejre vannak ráállva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!